16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Маленький ювілей великих діянь священика


БФ Карітас Новий Розділ вітає свого очільника – директора благодійного фонду о. Івана Рибка з п’ятою річницею священичих свячень!

Саме цього дня, 22 грудня, 5 років тому, новороздільська Церква Різдва Пресвятої Богородиці збагатилася Великим даром доброго Пастиря!

“Прийміть наші слова вдячності за Вашу невтомну працю, бажання всім допомагати, за сили і час, які віддаєте на благо служіння людям. Бажаємо, отче, щоб Ваша щирість, доброзичливість, чуйність і мудрість надихала багатьох на Божу стежину. Нехай Господь Бог щедро благословляє Вас і вашу родину, а Пречиста Діва Марія, як Добра Мати, тримає вас під Своїм Покровом!” – вітає БФ Карітас.

І чимало добрих слів вдячності лунає на адресу о. Івана Рибка від людей та організацій, у яких він провадить свою діяльність. А таких є багато, адже активність та непосидючість отця добре знають у Новороздільській громаді. Многих літ успішних священичих свячень Вам, отче Іване!

Схожі повідомлення

Увага!!! Змінено порядок виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії

admin3

Якщо переможцем аукціону стане німецька компанія “Storch-Clret Group” , яку економічну вигоду отримає громада від будівництва заводу, чи це не завдасть шкоди довкіллю ?

admin3

Тарас ПРОЦІВ – багатодітний батько – пішов на війну заради майбутнього своїх кровинок

admin2

Тарас Батенко: разом відстоюємо інтереси Новороздільської громади

admin3

21 листопада: графік вимкнення електропостачання у м. Новий Розділ

admin3

Автошкола – акція для студентів!!!

admin2

Залишити коментар