16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145 за 1 день доправив до Львова у лікарню 2-х пацієнтів з інсультом

Майже щодня поліцейські гелікоптери є тією «летючою» ланкою на шляху з провінції до Львівської лікарні швидкої медичної допомоги, завдяки якій лікарі мають змогу оперативно лікувати важкохворих та важкотравмованих мешканців Львівщини.

Як повідомляє пресслужба ГУ НП України у Львівській області, вчора, 20 грудня, гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145 доправив 57-річного пацієнта з гострим мозковим інсультом з міста Броди до Львівської лікарні швидкої медичної допомоги.

Після цього гелікоптер негайно вилетів на інший виклик до міста Золочів, де забрав з поліклініки 63-річного чоловіка, в якого стався інсульт, та оперативно доправив його до лікарні Львова.

Бажаємо пацієнтам швидкого одужання!

Нагадаємо, що аеромедична евакуація здійснюється в рамках спільного проєкту Міністерства внутрішніх справ та Міністерства охорони здоров’я України. За пів року дії ініціативи санавіація МВС здійснила на Львівщині понад 40 рятувальних місій. У рятувальних місіях взяли участь фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України і Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нагадаємо, поліцейський гелікоптер транспортує до медичних закладів хворих у критичному стані, а також важкотравмованих внаслідок ДТП чи нещасних випадків.

Схожі повідомлення

У Києві відбувся муніципальний форум «Децентралізація, прозоре врядування та єдність – основа відновлення України», у якому взяла участь делегація Львівщини

admin3

Як правильно розрахувати потужність генератора | експерти Мотозілла

admin

Чотири університети Львівщини увійшли до Консолідованого рейтингу ВНЗ України – 2022

admin3

Зґвалтування – зброя росіян, – посол Британії Сіммонс

admin3

Банда у складі організатора, двох складменів, двох закладчиків та посібника збувала у Львівській області наркотики. Правоохоронці викрили негідників

admin3

Види та особливості медичного обладнання

admin

Залишити коментар