16.5 C
Lviv
01.05.2024
Україна

Львівська 103 окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України запрошує на військову службу за контрактом в резерві.

З огляду на провокаційне нарощування РФ присутності військ та бойової техніки поблизу кордону з Україною, зростає загроза несподіваної інтервенції агресивного і віроломного сусіда. Тож не чекаючи склавши руки, поки вступить в дію з 1 січня 2022 року Закон України «Про основи національного спротиву», патріотична спільнота держави заздалегідь, в рамках чинного законодавства, готує «дорожню карту» реагування на можливий інцидент.

Зокрема, 19 грудня з ініціативи 8-го окремого батальйону «Аратта» ім.. Андрія Гергерта Української добровольчої армії у Новому Роздолі відбулося віче,з приводу координації та комунікації на випадок небезпечних подій, які може спричинити збройний напад країни – агресора. Одноголосно прийнято рішення про створення Координаційної ради, яка координуватиме діяльність при різних надзвичайних ситуаціях.

Тим часом, пресслужба Львівської ОДА повідомила, що Львівська 103 окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України запрошує на військову службу за контрактом в резерві.

Переваги служби за контрактом в резерві:

– без відриву від звичайного життя індивідуальна підготовка з вогневої, тактичної, інженерної підготовки та тактичної медицини із залученням інструкторів з бойовим досвідом під час стрілецьких днів раз на місяць;

– за бажанням проходження навчальних зборів та курсів підвищення кваліфікації тільки у своєму підрозділі;

– при введенні воєнного стану, ти знаєш в який підрозділ, на яку посаду ти йдеш та які задачі виконує підрозділ на території Львівської області;

– громадяни, які виявили бажання, від 18 (які не проходять військову службу) до 57 років можуть звертатися в РТЦК та СП за місце реєстрації

За детальною інформацією звертайтеся за адресою:  м. Львів, вул. Ів. Франка 25 або за вказаними номерами телефонів: (096) 080-69-87(066) 829-04-34.

 Складовими національного спротиву є територіальна оборона, рух опору та підготовка громадян України до національного спротиву. Метою національного спротиву є підвищення обороноздатності держави, надання обороні України всеохоплюючого характеру, сприяння забезпеченню готовності громадян України до національного спротиву.

Схожі повідомлення

Оптимістичні перспективи 9 Індустріальних парків Львівщини

admin3

Учасники Міжнародного паломництва до Люрду бажають перемоги захисникам України

admin3

Чи піде Зеленський на конфлікт з американцями заради Татарова?

admin3

Самохідні обприскувачі: обладнання, яке варте уваги

admin

Затримано водія, який у с. Нагуєвичі збив “Мерседесом” на смерть 11-річну дівчинку з ВІнниці

admin3

67 % українців вважають себе бідними

admin2

Залишити коментар