16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Коли 79-річний пенсіонер повернувся спиною до «комунальниці», аби приготувати їй чай, вона ззаду завдала дідусеві декілька ударів поліном по голові. Коли той знепритомнів, поцупила з хати 80 тис. грн. Триває досудове розслідування

  Мабуть, на все життя запам’ятає гостинний дідусь, який мешкає у одному з сіл Дрогобиччини, візитерку, котра ледь не вкоротила йому, даруйте за тавтологію, життя. І все через гостинність та запопадливість перед молодою особою, яка позавчора навідалася до пенсіонера і представилась службовцем комунальної установи. Утім, міцної породи виявився довірливий господар. Тож надалі буде прискіпливішим до невідомих відвідувачів.

Зокрема, як повідомляє пресслужба ГУ НП України у Львівській області, 11 грудня близько 20.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Дрогобицького району внаслідок нападу був травмований 79-річний місцевий мешканець.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпажі груп реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, близько 18.00 у будинок до потерпілого, представившись працівницею однієї з комунальних служб, зайшла невідома жінка. Під час спілкування з господарем, вона попросила зробити їй чаю, а коли чоловік повернувся до неї спиною, кілька разів вдарила його дерев’яним поліном по голові, від чого він втратив свідомість, забрала гроші у сумі 80 тисяч гривень та втекла. Прийшовши до тями, пенсіонер зумів дістатись до будинку сусідки, яка й повідомила про подію у поліцію.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетна 35-річна мешканка району. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Схожі повідомлення

Ніч була спокійною: Максим Козицький проінформував, як минула доба на Львівщині

admin3

Вороже ІПСО і мобілізація “під дулом”: як це працює

admin2

“Зелена карта” для вашого автомобіля для виїзду за кордон

admin

Все, що потрібно знати про жалюзі

admin

Привітання очільника області з нагоди Дня ракетних військ і артилерії та Дня інженерних військ

admin3

День захисту дітей – день любові: історія, мета та статистика.

admin2

Залишити коментар