16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

6 простих порад як вберегтись від застуди зимою

Кожного року з настанням холодів ми все частіше хворіємо. Це зумовлюють погана погода, брак вітамінів та мінералів, ми отримаємо менше вітаміну Д та інші причини. А саме в цей час так важливо підтримувати свій імунітет, адже навіть сама проста простуда може погіршити наше здоров’я.

А щоб зараз менше перебувати у великому скупченні людей радимо вам користуватися доставками їжі та продуктів. А в цьому вам допоможе Інтернет-ринок Шувар, який має великий вибір продуктів та доступні ціни. Деталі за посиланням – https://vip.shuvar.com/.

6 кроків, які допоможуть уберегтися від застуди:

  • По-перше: зміцнюйте свій імунітет. Радимо вам більше їсти продукти, що містять багато корисних вітамінів та мінералів. Особливо взимку нашому організму це потрібно. Радимо вам більше вживати сезонні овочі та фрукти та рибу, молочні продукти, лимон, часник та інші.
  • По-друге: робіть гімнастику, займайтеся спортом. Навіть 10 хвилин на день зайняти вправами надають як уберегтися від застуди організму велику підтримку. Буває дуже важко подолати свою лінь і зайнятися зарядкою, але якщо змушувати хоча б перші 1-2 тижні, то зарядка увійде у звичку і стане невід’ємною частиною життя, як чистити зуби.
  • По-третє: не забувайте про повноцінний відпочинок. У нас достатньо причин, щоб знайти годину та розслабитися. Щоденні справи та стреси нас так вибивають із сил, що необхідно просто зупинитися та відпочити від усього. Адже перенапруга і завантаженість дуже впливають на наш організм і знижують його здатність протистояти інфекціям.
  • Четверта порада: пам’ятайте про свіже повітря! Ми постійно знаходимося в приміщенні, де купа бактерій та інфекцій. Обов’язково потрібно давати відпочинок організму і регулярно гуляти свіжим повітрям. Навіть якщо на вулиці холодно, то варто тепліше одягтися та прогулятися. Це дуже добре впливає на організм. як уберегтися від застуди
  • П’ята порада: це здоровий міцний сон. Дорослій людині необхідно спати не менше 7-8 годин. Якщо ми не достатньо спимо, то організм слабшає і обов’язково нам за це помститься тим, що дасть збій… Чим менше ми спимо, тим більше шансів, що наш організм буде схильний до простудних захворювань. А про те, як боротися з безсонням, ви можете дізнатись у цій статті.
  • Шоста порада: завжди мої руки після того, як приходьте з вулиці додому. Руки це ті, через що найчастіше передаються інфекції. Тому потрібно мити їх якнайчастіше, і ніколи не торкатися брудних рук свого обличчя.

Всі перелічені вище поради дуже прості і всім нам знайомі, але через те, що ми про них забуваємо, ми можемо часто хворіти. Захистити себе від застуди та грипу не так складно, головне дбати про свій організм та виконувати ці прості рекомендації!

Схожі повідомлення

Хто отруїв в Дрогобичі двох бельгійських вівчарок? Поліція попередньо встановила причетного

admin3

Якою буде ціна на електроенергію з 1 травня?

admin2

Austrian Audio Hi-X15: бюджетні дротяні навушники випромінюють неперевершеність

admin

Водій поліцейським хабар запропонував – і за це може бути засуджений до 4-х років позбавлення волі

admin3

Екскаватори-навантажувачі – незамінна спецтехніка для будівельних робіт

admin

У Золочівському районі протиповітряна оборона збила 3 ракети: Максим Козицький про добу в області

admin3

Залишити коментар