16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Облік негативних ПЛР-тестів у Новороздільській лікарні: статистика все більш позитивна

Ажіотаж, так виглядає, потрохи йде на спад: як і щодо захворюваності, так і щодо вакцинації.

Принаймні, отримані цифри про кількість захворюваних на ковід-19 у Новороздільській громаді, які надає старша медсестра відділення первинної медичної допомоги Новороздільської лікарні Марія ТАЛАМА, обнадіюють: можливо, пік подолано? Хоча, звісно, розслаблятися не потрібно і обов’язкових засобів застереження – відстань, маски, гігієна і миття рук, вакцинація – дотримуватися необхідно.

У Новороздільській міській лікарні двічі на тиждень проводять забір аналізів на визначення, чи має пацієнт китайський вірус.

Свого часу було встановлено такий «своєрідний антирекорд» – 25 жовтня  забір на ПЛР-тест провели 88-ми особам.

Але6 останні тижні ці цифри трохи менше: 1 листопада 76 хворих було направлено на аналіз – з них виявлено «китайську заразу» у 49 чоловік. 3 листопада відповідно із 62-х пацієнтів позитивним був ПЛР-тест у 36 осіб.  8 листопада здати тест прийшло 72 чоловік – і у 36-ти виявлено коронавірус. 10 листопада аналізи здали 53 осіб, і їх відправлено у львівську лабораторію.

Пацієнти  дуже різні у віковому розрізі, розказує  п. Марія, є і діти від 10 років, і молодь у віці 17-19 літ, і люди поважного віку – понад 80 років… Щодо статі, то і чоловіків і жінок практично порівну.

Будьмо здорові! І сподіваємося на позитивну статистику негативних тестів.

Схожі повідомлення

Новороздільський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 імені Андрія Гергерта висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі Захисника України Володимира САДОВОГО, колишнього учня нашої школи

admin3

Загинув воїн з Боринич

admin2

Іван ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ – людина-легенда

admin2

Новорозділець Роман Мартиненко – еліта пауерліфтингу

admin2

Ірина КРИЖАНІВСЬКА: «Вакцинація триває етап за етапом, станом на 20 квітня щеплення проти COVID-19 здійснено 250-ти пацієнтам»

admin3

Вирок “заміновувачу” Новороздільської міської ради

admin2

Залишити коментар