16.5 C
Lviv
23.04.2024
Стрийщина

Коли батьки зайшли на сходову клітку квартири на 8-поверсі, 2-річна донечка зачинила за ними двері. Рятувальники прибули вчасно

Інколи у житті трапляються випадки, коли, аби заради ускладненню інциденту, слід діяти оперативно. Власне, схожа ситуація виникла у неділю, 7 листопада, у Стрию.

Зокрема, коли батьки 2-річної дитини  вийшли на сходову клітку квартири, яка розташована на 8-му поверсі дев’ятиповерхового будинку  на вул. Січових Стрільців,12 –а , їхнє дитинча неусвідомлено зачинило за ними вхідні двері. Клацнув замок – і вхід у житло виявився неможливим, оскільки ключі залишилися у квартирі.

Відрадно, що схвильовані батьки не тратили зайвого часу на вишукування способу проникнення у квартиру, тому  вже через декілька хвилин після форм – мажору вчинили максимально правильно: о 17. 58 год. повідомили Службу порятунку «101»  про інцидент. Невдовзі на місце виклику прибули рятувальники 8-ї державної пожежно – рятувальної частини м. Стрий. Вправні члени пожежно – рятувального відділення з допомогою  спеціального інструменту  надали працівникам поліції, які теж прибули за викликом, можливість доступу у квартиру. 2-річна дитина, побачивши батьків та невідомих «дядечок», схоже, трішки здивувалася, але згодом заспокоїлася. А головне – не потребувала допомоги медпрацівників.        

Схожі повідомлення

Дрогобицьких грибників розшукали рятувальники

admin2

Поблизу Янівського цвинтаря червона “Тойота” вбила пішохода на переході

admin2

Електрострум вбив двох чоловіків

admin2

Два роки тому після падіння з балкона жінка звернулася до 32-річного ортопеда-травматолога Новороздільської лікарні, а він відправив її додому. Невдовзі вона померла. Тепер лікаря судитимуть

admin3

Продавав ліс: затримано директора лісогосподарства

admin2

І «брати наші менші» нездужають…

admin3

Залишити коментар