16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

Пожежа у Сколе

24 жовтня о 20:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Сколе на вул. Данила Галицького, 4-а на другому поверсі двоповерхового житлового будинку в одній з квартир.

До місця виклику виїхали рятувальники 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сколе та 55-го державного пожежно-рятувального поста сел. Славське.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику дах будівлі був охоплений вогнем. Рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації займання.

О 20:28 пожежу локалізовано та о 20:44 ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Врятовано:будівлю. Вогнем знищено дах повністю на площі 70 кв.м та перекриття на площі 2 кв.м, пошкоджено стіни на площі 3 кв.м.

До ліквідації пожежі залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються правоохоронними органами.Внаслідок займання ніхто не постраждав.

Схожі повідомлення

Спалах дифтерії в будинку-інтернаті смт. Розділ

admin2

У Стрию мати з бабусею на хвилю – другу вийшли з квартири, але цього вистачило, аби їхня доця-внучка зачинила замок у дверях. Благо, рятувальники швидко “визволили” перелякану 6-річну дівчинку

admin3

Порушення природоохоронного режиму: і автостоянка, і складування будматеріалів на березі річки Опір

admin2

У Стрию запрацював будинок підтриманого проживання для молоді з інвалідністю

admin3

COVID-19 на Львівщині за добу 24 квітня

admin3

У Миколаєві та Дрогобичі відбулися перші навчальні етапі проєкту «Рада твого району»

admin3

Залишити коментар