16.5 C
Lviv
26.04.2024
Новороздільська ОТГ

Березинські футболісти – чемпіони: перипетії гри

БЕРЕЗИНА – переможець Другої ліги Миколаївщини

Головне “прокляття” колишнього району знято – ФК “Березина” НАРЕШТІ став чемпіоном.

Звітному тріумфу передували аж 5 (!) невдалих спроб біло-синіх .Після двох поспіль поразок, здавалося, що Березина, уже традиційно для себе, “попливе”. Тим більше, в останньому турі грати потрібно було з претендентом на “бронзу”…

Матч видався дуже емоційним. У Кухарика першого не витримали нерви: Андрій запоров 100 % нагоду вивести свою команду вперед, схибивши з пенальті. На 34-ій хв спрацювало старе футбольне правило… “Шах і мат?” – подумав, мабуть, не тільки кожен уболівальник, а й не один гравець “Березини”.

Невідомо, що допомогло біло-синім оговтатися від таких нокдаунів, можливо, дзвінок з Більчого, але хлопці зібралися і відвантажили “містянам” два м’ячі ще до перерви, а на 57-ій хв Цимбалюк, оформивши дубль, закріпив успіх господарів. Дане взяття воріт пройшло під акомпанемент трьох вилучень (1:2).

До честі Горожанни, дружина не опустила рук і таки відквитала один гол.

Інший претендент на “бронзу”, Черниця, яка пропускала тур, схоже, не сумнівалася в успіху Березини і тому приїхала підтримати Демню в Пісочній. “Каменярі”, як то кажуть, не підвели.

Підопічні Коса Мар’яна видали чи не найкращий поєдинок у сезоні, двічі відзначившися в меншості та тріумфувавши в підсумку 3:4.

Схожі повідомлення

“Наша громада” – Меморандум підписали спортивні, культурні, громадські організації Нового Роздолу

admin2

Молодь знімає документальний фільм про Новий Розділ

admin2

Де можна придбати “Вісник Розділля”

admin2

Чергове ГРАН-ПРІ Ірини Чернової і роздільчанки Софії Польової

admin2

Як мешканцям скористатися додатком «Дія»: покроково

admin3

У цьому сезоні в чемпіонаті області братиме участь юнацький колектив ФК “Новий Розділ”. Відсьогодні – відновлення тренувань

admin3

Залишити коментар