16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

Матеревбивство – непростимий гріх чи чергова кримінальна справа?

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві своєї матері

Найгірше, що такі повідомлення час від часу появляються у стрічці кримінальних новин, уже не надто збуджуючи читачів – чи вперше? Куди котиться світ? І чи є людиною той, хто, швидше всього, на побутовому грунті, через необачне слово чи брак грошей, може позбавити життя того, хто дав йому життя?

Як встановили співробітники Яворівського районного відділу поліції, син спочатку жорстоко побив, а потім задушив матір під час конфлікту.

9 жовтня у поліцію надійшло повідомлення про тіло 61-річної жінки, без ознак життя, виявлене у її будинку в селищі Краківець Яворівського району. На місці події працювали слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції.

На тілі загиблої поліцейські виявили численні сліди побоїв. Як в подальшому встановили медики, причиною смерті жінки стала механічна асфіксія (жінка була задушена).

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний син загиблої – 7 жовтня ввечері, під час конфлікту, він жорстоко побив свою матір та задушив її.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Неділя, 18 липня: чотири жертви відпочинку на воді

admin2

У Варшаві посла расії облили “кров’ю”

admin2

Львівщина: підтверджені випадки COVID-19 за добу 27.04.2021р.

admin3

Львівський школяр отримав “золото” на міжнародному конкурсі винаходів

admin2

На Львівщині у двох нічних аваріях травмувалося 7 осіб

admin2

Сезон змій: перші жертви

admin2

Залишити коментар