16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

“Міс Львів-2021” – хто вона?

21-річна Вероніка Бенях (по центру) позує на сцені Оперного театру після церемонії нагородження «Міс Львів-2021» ввечері 29 вересня. Ліворуч від переможниці стоїть засновниця конкурсу Валерія Никифорець, а праворуч – директорка конкурсу «Міс Україна» Вероніка Щипцова. За звання найкрасивішої дівчини Львова цьогоріч змагалось 12 учасниць. Наймолодшій із них – 17 років, найстаршій – 24. Серед учасниць цьогорічного конкурсу краси – моделі, студентки, SMM-менеджерки й навіть рекрутерка ІТ компанії.

Після перемоги на конкурсі краси Вероніка Бенях представлятиме Львів на загальноукраїнському конкурсі.


Красуня отримала не лише звання найгарнішої львів’янки, шквал оплесків, але й корону з дорогоцінним камінням. ЇЇ дівчині передала попередня переможниця конкурсу, «Міс Львів 2020» Юлія Гоцак.

Про Вероніку Бенях відомо, що їй 21 рік. Дівчина уродженка Львова, втім, тривалий час мешкала у Польщі. На її сторінці у Фейсбуку, до речі, досі зазначено «Живе у місті Вроцлав».

«Я вважаю себе досить сильною особистістю, моя сила в моїй індивідуальності, і я ніколи в ній не сумнівалася. Я багато вкладаю в себе, розвиваюсь та багато чого домагаюсь, завдяки своїм знанням. Незважаючи на будь-які перешкоди, завжди рухаюсь далі», – так розповіла про себе переможниця напередодні конкурсу «Міс Львів 2021».

Хоча Вероніка Бенях ніколи не сумнівалася в своїй індивідуальності», у часть у конкурсі краси взяла вперше. «Це щось нове, щось, що я ніколи не пробувала», – написала Вероніка.

Також Вероніка Бенях зізналася, що конкурс краси подарував їй знайомство з багатьма гарними людьми і після перемоги вона планує залишитися жити в Україні.

Крім головної красуні вечора, також визначили віцеміс Львова, “Міс добре серце” та “Міс глядацьких симпатій”. Важливо підкреслити, що кошти від продажу квитків та голосування за “Міс глядацьких симпатій” підуть на облаштування інклюзивної санітарної кімнати реабілітаційного центру Святого Миколая, де проживають діти з ДЦП та синдромом Дауна.

Додамо, що на шоу були запрошені й музичні виконавці: Крістіна Ві, Ірина Федишин, ALEKSEEV, TVORCHІ.

Схожі повідомлення

Смертельна ДТП в Тухольці

admin2

Вікторія Баглай оголошує терміновий збір на ТЕПЛОВІЗОР для дядька Тараса Шайгеца та його побратимів з 710-ї окремої штурмової роти ЗСУ

admin3

У сусідньому Миколаєві спалахнула пожежа у квартирі на 5-му поверсі житлового будинку. Вогнеборці врятували 2 людей

admin3

У Стрию внаслідок наїзду мікроавтобуса травмований велосипедист – поліцейські встановлюють обставини

admin3

Рашистський ворог не тільки на фронтах – він багатоликий, особливо у інформаційному полі

admin3

Пункти Незламності у громадах Стрийського району. Адреси.

admin2

Залишити коментар