16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

У Дрогобичі з палаючої квартири врятували 2 людей

6 серпня о 23:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Дрогобич на вул. Самбірській, 60/1 Дрогобицького району на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в одній з квартир.

До місця виклику виїхали рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вибивався дим. На балконі перебувала жінка, яка просила про допомогу. Рятувальники за допомогою автодрабини зняли жінку.

Водночас рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з порятунку чоловіка та ліквідації займання. Надзвичайники зайшовши в квартиру побачили, що на підлозі без тями лежить чоловік, не гаючи часу чоловіка винесли на свіже повітря та передали медикам.

О 23:53 пожежу локалізовано та о 00:03 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі отримав опіки обличчя, рук і лівого стегна ІІ ступеня чоловік, 1958 року народження, якого в стані середньої важкості госпіталізовано у Дрогобицьку міську лікарню №1.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м. Врятовано:2 особи. До ліквідації пожежі залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Схожі повідомлення

Львівщина – “червона зона”. Рішення Державної комісії ТЕБ і НС

admin2

Пропонують роботу

admin2

У Стрию вночі загорівся FORD MONDEO

admin2

На сміттєзвалищі у Новому Роздолі сталася пожежа. Рятувальники ДСНС Стрийщини впродовж 5 годин боролися з вогнем

admin3

Результати ЗНО серед школярів Львівщини. Гордимося.

admin2

Знову важка втрата у Миколаївській громаді…

admin3

Залишити коментар