16.5 C
Lviv
26.04.2024
Без категорії Новороздільська ОТГ

“Нафтогаз Тепло” – нове керівництво і нові тарифи

На засіданні виконавчого комітету Новороздільської міської ради 22 вересня одними із найрезонансніших питань були – “Про погодження річного плану виробництва, транспортування та постачання теплової енергії/надання послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води ТОВ “Нафтогаз Тепло” і “Про затвердження норм споживання послуги з постачання теплової енергії споживачам житлових будинків”. По-перше, хоча б тим, що на виконком завітали представники нової лкерівної верхівки ТзОВ “Нафтогаз Тепло”.

Як уже згадувалося, підприємство отримало нового, 14-го по рахунку, директора – Михайльо Віталій Вікторович.

ДЛЯ ДОВІДКИ: керівником ТОВ «Нафтогаз Тепло» 21 вересня призначений Віталій Михайльо, який до цього займав посаду заступника генерального директора АТ «Укртранснафта». Нового очільника представили колективу ТОВ “Нафтогаз Тепло” та менеджменту Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ, якими управляє компанія. «Якісна підготовка теплоелектроцентралей та теплових мереж на тих ТЕЦ, де вони готуються до осінньо-зимового періоду, стале його проходження, модернізація та підвищення енергоефективності наших виробничих активів – ось цілі, які стоять перед «Нафтогаз Теплом», – зазначив Віталій Михайльо. Нагадаємо, «Нафтогаз Тепло» здійснює управління Новояворівською та Новороздільською ТЕЦ, займається виробництвом, транспортуванням та постачанням тепла, гарячої води та електроенергії. У відповідності до рішення Уряду України, Нафтогазу будуть передані також Дніпровська, Миколаївська, Херсонська, Одеська, Сєвєродонецька ТЕЦ і Криворізька теплоцентраль.

Вталій Михайльо народився 21 листопада 1974 року на Львівщині, закінчив Українсько-фінський інститут менеджменту і бізнесу в 1997 році та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу в 2018 році (фінанси і кредит; нафтогазова інженерія та технології, спеціаліст з економіки; інженер-механік). Працював в фінансово-інвестиційному, банківському секторі, з 2011 по 2015 рр. був генеральним директором «Укрводоканал» (м. Київ); З 2016 р. працював в АТ Укртранснафта (начальник управління непрофільних активів, член дирекції, заступник генерального директора з 21 січня 2020 року).

Його попередник, Федір Шевченко залишився технічним директором ТзОВ “Нафтогаз Тепло”, яке очолював з вересня 2020 року.

Безпосередньо новий директор не був присутній, проте на виконком завітали комерційний директор Андрій Таранов і начальник відділу з енергоменеджменту Богдан Депутат.

Так, не надто приязне ставлення новороздільців до цієї фірми у нашому місті – і з цілком зрозумілих та логічних причин.

Проте розуміння щодо необхідності підняття тарифу (бо ж і ціна газу, і зарплати – усе без винятку значно подорожчало за останні роки) було спільним. Вже інше питання, як обраховуються складові тарифу… Тому один з керівників ТОВ “Енергія – Новий Розділ”, депутат Новороздільської міської ради Василь Халак буквально “бомбардував” представників “Нафтогаз Тепло” практичними професійними питаннями, і щодо щодо втрат та нормативів, корисних відпусків та стану мереж, інвестиційної програми і  нормативних документів, на основі яких розраховуються складові тарифу,  вартості використовуваної води і угоди на її використання (на яких, як мовиться, зуби з’їв).

Втім, і цього разу відповіді керівників “Нафтогаз Тепло” були надто вітієваті…

Виконком більшістю погодив ТОВ “Нафтогаз Тепло” річний план виробництва, транспортування та постачання теплової енергії і гарячої води, а також норми споживання послуги з постачання теплової енергії для житлових будинків без “теплових” лічильників. Нагадаємо, це не тариф, а лише необхідні розрахунки, на основі яких і розраховуватиметься новий тариф – який має діяти з початку нового опалювального сезону.

Схожі повідомлення

Новації Закону 466: справляння рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин

admin

ФК “Новий Розділ” красиво переміг ФК “Троянда” у Ходорові -3:1 Шанси посісти “срібне” місце в групі 3 Чемпіонату зростають…

admin3

Кому до Ходорова? Збережіть графік

admin2

У дарунок – генератор для Новороздільської лікарні

admin2

Іван ДЗЮНИК …..Післяслово

admin2

Новий Розділ матиме генплан!

admin2

Залишити коментар