16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

Який гірський Merida вам підходить?

Merida заробила репутацію виробника велосипедів з розумними специфікаціями і цінами, які охоплюють всі головні дисципліни велоспорту. Ознайомтеся з усіма цими гірськими велосипедами Merida.

Merida можливо одним з найбільших в світі виробників гірських велосипедів, але їх перебування в як і раніше залишається досить помірним, частково в силу того, що даний бренд не зустрічається в жодній з великих мереж веломагазинів в державі.

Зараз ви зможете чекати, що така велика компанія, як Merida, буде створювати велику кількість різних модельних рядів і моделей велосипедів. І на 1-ий погляд на інтернет-ресурсі компанії це так. Однак як ви позбудетеся від цього початкового спогади, ви помітите, що в дійсності існує лише 4 моделі хардтейла і 4 моделі з повною підвіскою

Merida також істотно полегшила процес декодування моделей завдяки (в головному) досить звичайний системі іменування і нумерації. Будь-яка модель з хардтейлом і повної підвіскою має до 3-х дивізіонів в модельному ряду. Великі з подвійною цифрою після найменування мають найголовніші властивості рами і компонент, великі з тризначними цифрами отримують алюмінієву раму і деталі більше найвищої якості і, врешті-решт, моделі з 1000+ в кінці найменування отримують карбонові рами. І, зрозуміло, чим вище цифра, тим краще байк.

Просто щоб додати маленький гайковий ключ в роботу, у Merida також є кілька байків Team або Limited, що є або репліками класних гоночних команд, або разовими особливими випусками.

Який тип гірського велика ви шукаєте?
Найімовірніше, ви вже розумієте, який стиль гірського велика для вас необхідний. Будь то хардтейл, повна підвіска або електровелосипед. Якщо ви ще не розумієте, який тип гірського велика для вас необхідний, ознайомтеся з нашою статтею «Що знаходити в гірському велосипеді». Як ви дізнаєтеся, який тип байка для вас необхідний. Це допоможе Вам купить велосипед merida

Який вид катання вас цікавить?
Давайте з’ясуємо одну річ: все гірські великі універсальні, пристосовувані і підступають для великої кількості різних типів їзди. Це те, що в дійсності робить їх найкращими великами. Так що не турбуйтеся, що ви ніколи не можете піти в байк-парк, якщо купите байк XC. При цьому у вас буде більше спогадів, якщо ви купите великий, який найкраще підходить для того типу катання, яким ви займаєтеся більшу частину часу. Не купуйте цього звірка для високошвидкісного спуску, якщо ви катаєтеся на підйомниках лише тричі на рік, а інші 49 вихідних проводите, блукаючи на ньому по місцевим лісам.

Якщо ви не зможете точно відповісти, який тип катання для вас цікавий, або відповідь – щось на зразок «е … звичайний гірський великий, будь ласка», тоді для вас найкраще підійде трейловий великий. Якщо для вас найбільше подобаються гострі відчуття від лазіння і захоплюючі гонки XC, придбайте великий для бігових лиж. Якщо ви катаєтеся лише на спусках з човниковим / підйомним спуском, візьміть гравітаційний великий / великий DH.

Вибравши тип велика і тип катання, залишається обрати лише бюджет. Оберіть одне і дотримуйтеся його.

Схожі повідомлення

На Львівщині правоохоронці викрили азербайджанця, який порушив міграційне законодавство

admin3

Начальник Львівської ОВА вручив державні нагороди рідним воїнів, які загинули, захищаючи Україну

admin3

Navigating the Path to Polish Citizenship by Descent

admin

Конфлікт у квартирі на вул. Науковій у Львові завершився криваво: 44-річний гість двічі вдарив господаря ножем. На щастя, рани виявилися несмертельними

admin3

Помер історик Леонтій Войтович.

admin3

Придушення проукраїнської опозиції під час війни наближає нас до Росії, – Єгор Соболєв про блокування “Прямого”, “Еспрессо” та “5 каналу”

admin3

Залишити коментар