16.5 C
Lviv
26.04.2024
Стрийщина

Дві фури зіштовхнулись біля Дроговижа

Сьогодні зранку, 7 вересня о 05:58 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що у с. Дроговиж Стрийського району на трасі Київ-Чоп відбулось зіткнення двох вантажних автомобілів «MAN».

На місце події було негайно направлено рятувальників 19-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Миколаїв.

Внаслідок ДТП травмовано 31-річного водія одного із автомобілів «MAN», якого з травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в комунальне некомерційне підприємство «Миколаївська міська лікарня».

Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по відключенню акумуляторної батареї в одному автомобілі та проливки дорожнього полотна від паливно-мастильних матеріалів.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди було залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Схожі повідомлення

Воїн із Стрийщини, уродженець м. Миколаїв заступник командира “Азову” Святослав Паламар отримав нагороду від Президента

admin3

У с. Дроговиж Стрийського району 16-річний мотоцикліст не впорався з керуванням і з”їхав в кювет. Травмував і себе, і 18-річну пасажирку

admin3

Держекоінспекція обстежила хвостосховища Стебницького ГХП “Полімінерал”

admin2

ФК «Новий Розділ» вітає ФК “Миколаїв” з перемогою над суперником -командою І ліги ФК «Буковина» (Чернівці) в матчі на Кубку України та з виходом у наступний етап турніру

admin3

Потепліло: «кишенькові» злодії активізувалися. Як від них захиститися?

admin3

У ДТП приміського автобуса біля Львова травмовано 6 людей

admin2

Залишити коментар