16.5 C
Lviv
25.04.2024
Стрийщина

Молоді жертви автотрощі біля Підберізців


Зіткнення сталося біля Підберізців на трасі Львів-Тернопіль.

В ДТП біля Львова загинули 22-річний хлопець і 16-річна дівчина. За попередніми даними за кермом автомобіля був 17-річний хлопець, у якого не було прав. Він теж постраждав, але залишився живим.

Автомобіль зіткнувся з вантажівкою.

За даними Львівської обладміністрації ДТП сталася 17 липня, близько 02:55 на автодорозі Н-02 “Львів-Тернопіль”, біля с. Підберізці  (Підберізцівська ТГ) Львівського району. Мешканець с. Куровичі (Глинянська ТГ) Львівського району 2003 року народження, керуючи автомобілем “ВАЗ-2105”, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із вантажним автомобілем “МАН”, під керуванням мешканця с. Банюнин (Новояричівська ТГ) Львівського району 1965 року народження.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля “ВАЗ-2105” – мешканка с. Куровичі 2004 року народження та особа, місце проживання якої невідоме, 2000 року народження, загинули на місці події. Водія “ВАЗ-2105” госпіталізовано.

Обставини події встановлюються.

Також рідні розповіли, що самі вони з Куровичів і їхали в Перемишляни в лікарню, бо в дівчини щось у вухо залізло. Їх скерували у Винники.

Схожі повідомлення

Нічна бійка у Львові скінчилася смертю молодого львівянина

admin2

Відійшов у Засвіти станківецький художник

admin2

Оперативник затримав юних грабіжників у ТРЦ

admin2

Смерть за кермом львівської маршрутки

admin2

Торгували марихуаною та канабісом у центрі Львова

admin2

Гірські медики отримали нові авто “швидкої допомоги”

admin2

Залишити коментар