16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Переможці конкурсу малюнків «Розділля очима дітей»

Агенція розвитку Розділля спільно з Новороздільською міською радою провела онлайн – конкурс дитячих малюнків “Розділля очима дитини”.

Переможців визначали за результатами онлайн-голосування (за кількістю вподобайок) станом на 29 травня (оскільки “вподобайки” продовжують рости в онлайн-мережі).

Своє захоплення малюнками дітей і свій “респект” юним художникам ви зможете “вживу” висловити сьогодні – з робіт усіх конкурсантів сформована виставка в МБК “Молодість”. Найбільш активно долучилися до конкурсу дітки з Нового Роздолу, Березини, Станківець і Тужанівців. Успіхів вам, юні художники.

Нагородження переможців відбудеться під час святкування Дня міста.

Ось імена щасливих переможців у двох вікових категоріях

Вікова категорія до 9 років – Горак Інна-Марія, 7 років, з Нового Роздолу. 110 лайків за малюнок “Санктуарія Воздвиження Чесного Хреста у с. Берездівці”.

Вікова категорія від 10 до 16 років- Ляльковська Тетяна, 12 років, учениця Новороздільської ЗШ №5. 238 лайків за малюнок “Духовна скарбниця”, а такою є, на погляд юної художниці, наша церква на фоні міського озера.

Схожі повідомлення

Новороздільські борці здобули три призові місця на Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед дітей 2012-2013 р.н., який сьогодні відбувся в Калуші

admin3

Феноменальний результат юних новороздільських боксерів

admin3

Співчуття з приводу передчасної смерті ексдепутата та воїна Андрія Антонищака

admin3

Більше 2- х місяців без зарплати. Терпіння колективу «Водоканал» вичерпується, вони готуються до страйку

admin3

Три коти і щур: довго придивлялися, але до інциденту не дійшло…

admin3

Ярина ЯЦЕНКО: «Реконструкція площі призупинилася через об’єктивні причини. Втрачено певний час, але передбачені роботи будуть завершені в строк».

admin3

Залишити коментар