16.5 C
Lviv
18.04.2024
Новороздільська ОТГ

“Наша громада” – Меморандум підписали спортивні, культурні, громадські організації Нового Роздолу

Проєкт “Будь здоровий, живи активно – це стильно, позитивно!” має на меті створити спортивно-культурний простір на базі спортивного залу МБК “Молодість”.

Так, на третьому поверсі Будинку культури є великий спортивний зал. Чи багато з вас там були? А свого часу, до 90-х років минулого століття, тут відбувалися волейбольні спортивні баталії з голосистими вболівальниками, котрі спостерігали за грою з трибун.

У нашому місті, попри всі критиканські закиди, чимало гуртків, громадських і молодіжних організацій, котрі займаються з молоддю, котрі ведуть активний спосіб життя, котрі відстоюють честь міста на рівні області і навіть Європи.

Ще виступи співаків, танцюристів ми часто бачимо на головній сцені міста – в актовому залі МБК “Молодість”.

А чи багато з вас наживо спостерігали за грою флорболістів, команда якої прославилася і на міжнародному рівні, чи карате, дзюдо, бойовий гопак, йога, бальні танці? Так, усі ці гуртки діють у місті, діти здобувають перемоги на різного роду змаганнях, а новороздільці не мають змоги побачити свої таланти. І першопричина – відсутність гарного залу, із трибунами і усіма необхідними елементами.

Бажання створити такий якісний доступний громадський простір для культурного та спортивного розвитку Новороздільської громади – із великим залом, облаштованою роздягальнею, душовими, туалетами, з глядацькими трибунами – і зібрало активних новороздільців сьогодні, 27 квітня.

“Меморандум про співробітництво між виконавчим комітетом Новороздільської міської ради та інститутами громадянського суспільства щодо виконання спільних проєктів і програм в рамках спортивного, культурно-просвітницького виховання дітей та молоді Новороздільської територіальної громади підписали” представники міської ради – міський голова Ярина Яценко та присутні директор ДЮСШ Ярослав Вацик, Сергій Власюк (кіокушин карате-клуб “Кейко”), Олег Павлишин ( флорбольний клуб “Скіф”), Василь Василишин (Центр “Тавор”), Софія Садова (Пласт), Світлана Липовська (спілка інвалідів “Промінь життя”), Геннадій Печенюк (майстер міжнародного класу з велоспорту), Роман Кресан (спортивний клуб дзюдо “Титан-спорт”), Михайло Білявський (теніс, чий гурток наразі і займається у спортивному залі МБК “Молодість”), Оксана Марочко (танцювальний клуб “Грація”), Любомир Філінський (клуб спортивного танцю “Фоловей”), Михайло Рудницький (директор школи мистецтв ім. О.Рудницького), Ростислав Савостьянов (“Українська молодь – Христові”), Ірина Сагало (директор МБК “Молодість”).

Перший спільний крок – подання на конкурс проєктів розвитку територіальних громад “Наша громада”: проморолик з презентацією якраз і знімали на зустрічі.

Ціль – поставлена, бажання і наполегливість – хоч відбавляй, згуртованість громади – продемонстрували. Тож вперед, як мовиться, до перемоги!

Схожі повідомлення

“Авже ж, я трохи вгамував лайливого мешканця під час інциденту біля 9-поверхівки, що на пр. Шевченка. Ми з ним вже порозумілися, прикро тільки, що люди не знають цих деталей і засуджують мене. А ще жалко матінку, яка від цього страждає…”

admin3

Загинув 33-річний новороздільчанин-Воїн…..

admin2

Міністерство освіти і науки України нагородило учительку Новороздільської ЗЗСО №4

admin2

Пам’ятники від компанії «АРТ – STONE» та наших партнерів з фірми «Спокій» м. Львів

admin3

До кінця року треба пройти перереєстрацію жителям Новороздільської громади, які стоять на “черзі на житло”

admin2

Профспілкова організація Новороздільської ЗЗСО №3 отримала подарунок від закордонних партнерів

admin2

Залишити коментар