16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

14 квітня у сусідньому Миколаєві відбулася акція «Посади дерево миру»

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА: «14 квітня в рамках весняного етапу Всеукраїнської безстрокової екологічної акції «Посади дерево миру» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України у м. Миколаїв Львівської області продовжили висадження алеї магнолій у парку ім Т. Г. Шевченка”.

Цікава деталь: До заходу долучилися представники «ПрАТ Миколаївцемент», групи Компаній CRH, органів місцевого самоврядування, Басейнового управління водних ресурсів Західного Бугу та Сяну і Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Організатори переконані, що цей традиційний захід, адже вперше дерева висаджені ще у 2017 році, є доречним естетичним елементом дизайну та озеленення центральної частини міста, а також чудовою додатковою новизною для місцевих мешканців та свідомим прикладом наслідування екоініціативи.

Руслан Гречаник, директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, під час події зазначив, що “висаджування дерев – це один з найпростіших способів боротьби з кліматичними змінами та закликав активних, свідомих і прогресивних представників бізнесу долучатися до реалізації соціально відповідальних проєктів у напрямку збереження довкілля”.

Схожі повідомлення

Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, з кризовою кімнатою – реальний крок до вирішення замовчуваних проблем насильства в сім’ї. Етапи створення.

admin2

Цілодобово – 112 – всі відповіді щодо вакцинації

admin2

Смерть за кермом львівської маршрутки

admin2

У Славську на Стрийщині рятувальники за допомогою альпіністського спорядження зняли двох дорослих і двох дітей на зупиненій канатно-крісельній дорозі на горі Погар

admin3

Пожежа у квартирі в м. Стрий: травмованих немає

admin3

Пожежа житлового будинку в Грусятичах

admin2

Залишити коментар