16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Прийшов Онопрієнко і каже: ” Я вбив! Заявляй на мене, йди в міліцію!”- а я не дільничий.- настоятель Лаври московського патріархату Павло. Після цього Онопрієнко скоїв ще серію убивств.

Скандальний настоятель Києво-Печерської лаври Павло розповів, як відпустив гріхи маніяку Анатолію Онопрієнку і не здав його поліції. Анатолій Онопрієнко- один з найстрашніших душогубців світу, лише підтверджених 52 жорстоких вбивства, серед жертв- 11 діток, навіть 3-місячне немовля. Після того, як Онопрієнко розмовляв і просив “отця”, щоб той його зупинив- він далі продовжував вбивати цілі сім’ї і тримати в жаху країну. Павло, лише тепер вирішив зізнатись, що знав про діяння. Але в самого “отця” покаяння, що не зупинив злодіяння монстра не виявлено.

Заяву він зробив в інтерв’ю дружині Віктора Медведчука – Оксані Марченко, яка знімає серію “Паломніца” про московський патріархат в Україні.

За словами Павла, він відпускав гріхи маніяку Онопрієнку до того, як його затримали. А не здав його міліції, бо нібито хотів привести маніяка до покаяння.

“Була така людина, яка вбила 56 осіб (доведено 52 вбивства Онопрієнка – ред.). Він уже помер. Він прийшов до мене на сповідь до церкви в Нововолинську і каже: “Я вбив”. Я кажу: “Ну, усвідомлюй”. Він: “Заявляй на мене, йди в міліцію”. Я кажу: “Я не дільничний, щоб заявляти на вас. Моя мета – привести вас до покаяння”, – відповів Павло.

Також Павло зазначив, що Онопрієнко під час допитів згадував ім’я священика.

“І коли він тягнув 25-річну дівчину за будинок, тримаючи ніж у шиї, і коли його взяли, він сказав на суді: “Павло говорив, що якщо я зроблю ще вбивства, то попадуся. Ось це мені в житті запам’яталося”, – розповів Павло.

Павло порадив Онопрієнко не завдавати більше нікому зла, але маніяк продовжив вбивати.

Про Онопрієнка, маньяка, якого шахались навіть ув’язнені в камері смертників, людину, яка безжально вбивала, різала цілі сім’ї, дітей,- а потім приносив іграшки вбитих додому дітям, звіра, який ненавидів всіх і все. Згусток зла, що полив смертю і болем Україну 90-тих( Відео Історична Правда з Вахтангом Кіпіані.

Схожі повідомлення

Пам’ятай, ти не сам! З тобою поруч ті, хто проходять цей маршрут за тим самим компасом

admin3

У мене є список агентів російських спецслужб в Україні. Це відомі прізвища, – Грозєв

admin3

Група аферистів зі Львова ошукала на понад 2 млн грн мешканців, які довірливо передавали кошти організатору “фейкового” будівельного кооперативу. Серед потерпілих – військовослужбовиця ЗСУ, нагороджена “Сталевим хрестом”

admin3

Прокуратура готує оскарження вироку за групове зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті, – Офіс Генпрокурора

admin3

ЛІТО ШКУТИЛЬГАЄ КОВИЛОЮ…

admin3

21 квітня юна новороздільчанка Марічка Гошилик у складі молодіжної збірної України U17 зіграє у стартовому поєдинку кваліфікаційних  матчів  Євроволею-2023 із збірною Бельгії. Земляки, затискаймо кулаки!

admin3

Залишити коментар