16.5 C
Lviv
02.05.2024
Без категорії

У Львівській області поліція розшукує водія, який збив насмерть пішохода та втік з місця ДТП

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, а також розшукати автомобіль, яким було скоєно наїзд на чоловіка, правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію 102.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 14 грудня близько 20.00 на автодорозі «Стрий-Тернопіль» у селі Вільхівці Жидачівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 35-річного місцевого мешканця, після чого втік з місця події. Від отриманих травм пішохід помер на місці ДТП. Джерело: Відділ комунікації поліції Львівської області

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення особи водія, який вчинив ДТП та розшуку автомобіля, яким було скоєно наїзд на людину. Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Визначення граничних сум витрат на сплату страхових внесків за наслідками 2019 року

admin

2 грудня у Львівській області 667 мешканців захворіли на covid-19

admin

10 років тому: фотоспогади – як усе починалося

admin2

Горішнє – Долішнє: вони на цей пам’ятник собі заслужили

admin3

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 23 листопада

admin

У Миколаєві судитимуть жителя с.Стільсько за незаконну прорубку дерев

admin

Залишити коментар