16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

День Матері у Новороздільській громаді – Станківці

У неділю після служби Божої біля Станківецької церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці відбулося привітання до Дня матері. Творчий концерт з піснями, віршами організували учасники гуртків Народного дому с.Тужанівці.

Хвилюючими поетичними рядками та піснями зворушили серця матерів Білоус Владислава, Пундор Божена, Михайлюк Аліна, Іваницька Дарина, Венгрович Евеліна, Нагірна Діана, Шалата Остап, Базарко Софія, Пундор Евеліна, Шалата Марія, Білоус Дарина, Манишин Софія, Опришко Анастасія, Корецька Оля. “Молитву за маму” виконала Ратич Дарина. Окремо вітання лунали для наших бабусь – Волошин Богдан, Шерстюк Назарій та Сава Ярослав подарували “Пісню про бабусю”.

На завершення юні артисти подарували квіти усім жінкам, які були присутні на святі – було приємно і радісно на душі усім: і тим маленьким діткам, котрі не оминули квіткою та усмішкою жодної мами, і жінкам, за організовану їм подяку найвищої жіночої цінності – материнства.

Схожі повідомлення

У неділю, 14 квітня, на стадіоні “Галичина” відбудеться стартовий матч Першої ліги Львівщини- 2024: ФК “Новий Розділ” зіграє з СОК «Пульс – Авангард»(Жидачів) !

admin3

Оксана Царик: про другий рік роботи депутатського корпусу – у стані війни

admin2

Напередодні Пасхи: про сільські пріоритети, мудру ощадливість та широту душі…

admin3

Презентація Новороздільської громади: кого запрошують і що можна дізнатися?

admin2

Кипить робота: берездівчани з допомогою спонсорів відновлюють тротуар від костелу до повороту на пожежну частину

admin3

Громадська рада при Новороздільській міськраді – бажаючим слід подати документи до 22 вересня!

admin2

Залишити коментар