16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Посмертна нагорода Руслана ЛЮКОВА

Пам’ятаємо подвиг, який вчинив Руслан ЛЮКОВ заради майбутнього України

46-річний активіст с. Березина Руслан Люков подався на війну у перші дні, без повістки – поїхав захищати столицю.  Цей вибір зробив не тепер. А ще у 2013 році. Коли одним із перших став активним учасником Революції Гідності. У 2014 році, коли добровольцем пішов на схід та воював у складі Другої афганської штурмової роти батальйону “Айдар”. Боєць гідний прикладу із псевдо “Енергетик”. У боях в м. Гостомелі Київської області 14 березня 2022 року героїчно загинув.

До речі, Руслан отримав багато відзнак та нагород. Кавалер Ордену “За мужність” III ступеня. Але ця особливо – посмертно.

Воїна Руслана Люкова посмертно нагороджено відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України – медаллю “За бойові заслуги”. Цією медаллю нагороджують службовців (працівників) Служби зовнішньої розвідки України за вагомі трудові здобутки та особисті досягнення у виконанні службових завдань, зразкове виконання службового обов’язку.

Пишаємось нашим земляком.

Вічна слава Герою

Схожі повідомлення

Журналісти…

admin3

Геннадій КУКІН- людина непростої долі, яка реалізувала себе, праведно жила і пізнавала світ

admin3

Новий Розділ, 3 лютого місто буде знеструмлено

admin2

Сумна звістка знову прийшла у Новороздільську громаду

admin3

“Нафтогаз Тепло”: сьогодні у Новому Роздолі відімкнені споживачі 1-5 черг

admin2

З вдячністю – про колектив гінекологічного відділення лікарні і лікаря Андрія Ципука, які мене вилікували. І про високу місію медиків

admin3

Залишити коментар