16.5 C
Lviv
18.05.2024
Без категорії

Імплантація зубів в Україні або чому Львів рахується столицею стоматологічного туризму.

Якщо подивитися на статистику трендів Гугла за запитом Імплантація зубів в Україні то можна побачити постійне зростання кількості запитів починаючи з листопада 2016 року.

В світі імплантація зубів стартувала в 1952 році, але у нас поширення цієї теми почалось з 2010х

Навіть зараз, не зважаючи на ситуацію, в країну їдуть стоматологічні туристи з Європи та Америки.

Переважно Львів, Київ, Одеса приймають пацієнтів на лікування та імплантацію зубів. Але у Львів їде більше людей імплантувати зуби ніж в Київ та Одесу разом взяті.

Чому до нас їдуть вставляти зуби? Безпека та ціна. Львів – найбезпечніше місто географічно і ціни на імплантацію зубів у нас менші.

Якщо порівняти цінову політику в стоматологічних установах однакового рівня, то у Львові найнижчі ціни серед цих трьох міст.

Так на прикладі першого хірургічного етапу для швейцарського зубного імпланту Straumann бачимо ціни в Києві від 681 до 778 доларів а у Львові 600-680. На одному імпланті різниця невелика, але вкрай рідко людина ставить собі один імплантат.

При нижчих цінах у Львові якість встановлення зубних імплантів на європейському рівні, саме тому Львів є столицею стоматологічного туризму в Україні.

Імплантація зубів зазвичай потребує встановлення від 4 до 10 імплантів, по 4-6 на одну щелепу. Тобто при різниці в 100 доларів на десяти імплантатах вже маємо різницю в 1000 умовних і це не рахуючи коронок на 14-28 зубів.

По Львову також є різниця до кого йти. Одні і ті самі імпланти можуть бути в різну ціну.

Наша стоматологічна клініка DentalKnysh одна з небагатьох, хто пропонує нижчі ціни на імплантацію зубів. Ми лікуємо та відновлюємо зуби з 1989 року і останні 10 років спеціалізуємось на імплантації зубів. Наші хірурги мають колосальний досвід з імплантації зубів, синус-ліфтингу, нарощення кістки.

Нам не потрібно платити комусь зайві гроші за оренду, у нас у Львові власне приміщення на Стуса, 24,  тому ми можемо собі дозволити нижчі ціни на всі стоматологічні послуги.

Ціна на той самий зубний  імплант від Штрауман в нашій клініці коштує 590 доларів Рекомендуємо звісно встановлювати швейцарські імплантати але є і німецькі, ізраїльські, корейські імпланти які мають доступнішу ціну при належній якості. Наприклад зубний імплантат від відомого німецького бренду R1 коштує у нас лише 250 євро.

Завітайте до нас в клініку на консультацію з імплантації зубів, відновіть свою посмішку та впевненість. З повагою, Ігор Ігорович Книш – стоматолог хірург імплантолог.

Схожі повідомлення

З 3 серпня починає діяти поділ на карантинні зони

admin

Магнітні бурі в жовтні 2020 р.

admin

За допомогою Електронного кабінету платника можливо сплатити майнові податки

admin

Платник єдиного податку, який має податковий борг більше 1020 гривень, не зможе перебувати на спрощеній системі оподаткування

admin

Євген Розлуцький  всі свої поєдинки завершив достроково за явною перевагою і здобув титул чемпіона Відкритої першості Львівської області з боксу!

admin3

Пожежа у квартирі у Миколаєві

admin2

Залишити коментар