16.5 C
Lviv
01.05.2024
Без категорії

Як вибрати автошколу?

Ось і настав цей день: ви вирішили отримати водійські права! Тепер необхідно визначитися, де та як ви будете навчатися. Зараз є багато автошкіл які пропонують підготовку для водіїв. Відрізняються формати навчання, його вартість та багато інших параметрів. Які курси в автошколі обрати? Спробуємо з’ясувати разом у нашій статті. 

Загальні рекомендації з вибору автошколи

Перш ніж записатися на водійські курси, необхідно визначитися, який формат вивчення теорії вам підходить — онлайн чи офлайн. Якщо ви схиляєтеся виключно до першого варіанту, то одразу звузьте коло пошуку до автошкіл, які навчають дистанційно.

Наступні фактори, на які варто звернути увагу:

  • Наявність ліцензії. Автошкола повинна мати офіційний дозвіл на роботу та право скеровувати вас на іспит в сервісний центр МВС. Перелік ліцензованих автошкіл можна знайти на інтернет-порталі сервісного центру.
  • Розташування філій. Попри те, що теорію ви будете вивчати дистанційно, на практичні заняття доведеться ходити. Тому в ідеалі варто обирати автошколу, яка має філію не просто у вашому місті, а неподалік з вашим домом.
  • Ціни на навчання. Тут варто орієнтуватися на середню цінову політику і можливості вашого гаманця. Зауважте, що деякі автошколи пропонують знижки на навчання або можливість розтермінування платежів.
  • Особливості автопарку. Заздалегідь дізнайтеся, на яких авто буде проводитися навчання. Надавайте перевагу курсам з сучасним автопарком та великим вибором автомобілів. 
  • Відгуки. Звичайно ж, читати відгуки про автошколу — це обов’язково. Так ви зможете скласти об’єктивне враження про курси, зважити всі за і проти. 

Якщо ви хочете навчатися водити суто на автомобілях з коробкою автомат, деякі автошколи пропонують таку можливість. Наприклад, пройти навчання водінню на автоматі можна в деяких філіях CarGo.

Зверніть увагу: для вступу в автошколу необхідно пройти медичне обстеження та отримати довідку встановленого зразка, мати при собі паспорт та ідентифікаційний код. 

Що ще важливо при виборі автошколи?

Додатково дізнайтеся про викладацький склад та кваліфікацію викладачів, а також наявність додаткових послуг. Деякі автошколи надають можливість перепідготовки водіїв, індивідуальні уроки тощо. Спектр цих додаткових опцій повинен відповідати вашим цілям, потребам та очікуванням від навчання.

І у підсумку, зауважимо: дуже важливо уважно ставитися до вибору автошколи. Адже якість викладання, формат навчання, оснащення автопарку — все це матиме прямий вплив на ваше враження від навчання та його результати.

Схожі повідомлення

Глиняні горщики vs. Пластикові горщики: який вибрати для своїх рослин?

admin

Декомунізація триває: у Верхньому Синьовидному поблизу Сколе ексгумували та перепоховали 54 останки

admin3

На території Львівської області протягом 29 грудня пориви вітру 17-22 м/с

admin

Підозрюваним двом львів’янам у розбої обрано запобіжний захід

admin

14 листопада у Львівській області 333 мешканців захворіли на covid-19

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 10 січня

admin

Залишити коментар