16.5 C
Lviv
06.05.2024
Без категорії

Друк на футболках: тренди 2024

Бажаєте виділятися в натовпі та виглядати стильно? Одяг з принтами — саме те, що вам потрібно! Друк на футболках є одним із найпопулярніших способів вираження індивідуальності та унікального стилю. У 2024 році цей тренд лише збільшує популярність. Тому сьогодні поговоримо про те, які принти на футболках є актуальними цього сезону.

Трендові принти на одязі цьогоріч

Геометричні та абстрактні малюнки будуть актуальними, як ніколи. Вони додають оригінальності та сучасності вашому образу, а також створюють інтригуючі деталі, які привертають увагу. Такий дизайн ідеально підходить для тих, хто цінує мінімалізм.

Не втрачає своєї популярності у 2024 році й графічний друк на футболках. Від класичних лого та слоганів до артпринтів та ілюстрацій — графічні принти завжди в тренді. Вони дозволяють виразити свої інтереси, погляди та стиль через виразні образи, які надають футболці особливого шарму.

Останнім часом зростає інтерес до ретростилю у всіх галузях моди, й друк на футболках не є винятком. У 2024 році в тренді — ретро принти та малюнки, які нагадують про минулі епохи. Вони додають вінтажності та вашому образу та точно запам’ятаються. 

Також популярні:

  • фотографії та ілюстрації;
  • тематичні принти — зображення тварин, рослин, космосу або міст можуть стати чудовим доповненням вашого стилю;
  • цитати та смішні написи — футболки з різними цитатами, гаслами або жартівливими написами завжди популярні.

Не втрачають актуальності й патріотичні принти. Вони чудово доповнюють образ та завжди виглядають стильно. 

Порада: не бійтеся експериментувати зі стилем. Зовсім не обов’язково слідувати модним трендам чи обирати лише те, що актуальне саме зараз. Будуйте власний стиль та будьте впевненими у тому, що виглядаєте неперевершено!

Увага — якості друку на футболці

Щоб зображення тішило вас навіть після багаторазового прання, потрібно з уважністю ставитися до якості принта. Надавайте увагу зображенням, нанесеним за допомогою шовкодруку чи вишивки. В компанії PNG Studio зауважують, що саме такі принти є найбільш довговічними, й зберігають яскравість навіть після багатьох циклів прання.

Сама ж футболка має бути пошитою з якісних, натуральних матеріалів. Найкращий варіант — це натуральна бавовна. Адже така тканина добре відводить вологу у спеку, дозволяє шкірі дихати, не викликає подразнень та алергічних реакцій. Окрім цього, добре зарекомендували себе вироби із суміші натуральних та синтетичних тканин. Такі футболки добре зберігають форму, не линяють, еластичні, приємні до тіла. 

Бажаємо вдалого вибору!

Схожі повідомлення

В м. Новояворівськ вогнеборці ліквідували пожежу в автомобілі

admin

Обладнання для СТО: на що звернути увагу при виборі

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 12 жовтня

admin

З 1 січня 2021 року фізичні особи – платники єдиного податку будуть вести облік діяльності в довільній формі

admin

Розгулював з пакетиками “канабісу”…

admin2

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 8 грудня

admin

Залишити коментар