16.5 C
Lviv
03.05.2024
Львівщина

Слідчі Нацполіції розшукують потерпілих від масштабної шахрайської схеми, замаскованої під криптоінвестиційний проєкт

Як йдеться у повідомленні на сторінці Поліція Львівської області у Facebook, під виглядом міжнародного інвестиційного фонду «S-Group» шахраї пропонували потерпілим пасивний дохід шляхом інвестицій в криптовалюту. Для користування своїми послугами створили власний фінансовий криптогаманець, на якій потерпілі переказувати кошти.

Вони ошукали вкладників на десятки мільйонів гривень.

За даними слідства, до організації фінансової «піраміди» причетні громадяни України, проте географія діяльності шахраїв розповсюджувалась також на території російської федерації, тимчасово окупованого Криму, а також країн Євросоюзу.

Національна поліція України просить громадян, які стали жертвами цієї шахрайської схеми, повідомляти про це за номером мобільного телефону (095) 695 53 19 або 102.

Схожі повідомлення

У Львові поліцейські притягують до кримінальної відповідальності батька, який з листопада 2022р. вчиняв домашнє насильство щодо своєї 17-річної доньки

admin3

Рецидивіст через вікно майже проник у квартиру в Новояворівську , але пограбувати помешкання не вдалося – дії грабіжника помітив перехожий і повідомив поліцейським, які й затримали зловмисника

admin3

Розкрадання газу на 2,1 млрд грн: підозрюється чинний нардеп – організатор

admin3

Національна служба посередництва і примирення в Львівській області – на Фейсбуці

admin2

На Львівщині стартувала посівна кампанія 2023 року: станом на 24 березня посіяли 700 га ярої пшениці та 690 га ярого ріпаку.

admin3

Оперативна інформація щодо підтоплення сел. Східниця Дрогобицького району станом на 09:00 11 червня

admin3

Залишити коментар