16.5 C
Lviv
03.05.2024
Львівщина

На Львівщині слідчі повідомили про підозру у хуліганстві учням професійного училища, котрі знущались з першокурсників

Про це йдеться у повідомлення на сторінці “Поліція Львівської області” з посиланням на Золочівський відділ поліції у Facebook:

Підозрювані у присутності багатьох очевидців принижували своїх жертв, а також завдавали їм ударів у голову та в ділянку грудей. За скоєне зловмисникам загрожує покарання – обмеження волі на строк до п’яти, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Як встановили співробітники Золочівського районного відділу поліції, четверо учнів старших курсів одного з професійних навчальних закладів, розташованого у Золочівському районі – хлопці віком 17, 18 років та двоє 19-річних, по черзі завдали ударів у голову та в ділянку грудей чотирьом першокурсникам. При цьому вони використовували боксерську рукавицю.

Подія сталась 9 жовтня 2023 року близько 23.00 у гуртожитку навчального закладу, в присутності багатьох очевидців.

Окрім того, кривдники принижували своїх жертв, знущались з них та знімали свої дії на відео, яке в подальшому було викладене у мережу Інтернет, де його і виявили правоохоронці під час моніторингу.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

У квартирі львів”янина правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії з виготовлення «амфетаміну»

admin3

Поліцейські просять зголоситися очевидців ДТП неподалік с. Раковець , внаслідок якої 43-річний новорозділець здійснив смертельний наїзд на дворічного хлопчика

admin3

У Львові поліцейські викрили «складмена» та наркокур’єра, а також вилучили партію наркотиків на 1,2 мільйона гривень

admin3

У Львові затримали керівництво обласного управління Держпродспоживслужби, які пропонували правоохоронцям 2000 доларів США за прикриття корупційних схем

admin3

У Меморіалі Юста – 2024 ФК “Новий Розділ” виступатиме у Групі – І. Докладно про особливості турніру

admin3

У вихідні на Львівщині троє осіб загинули внаслідок ураження електричним струмом

admin2

Залишити коментар