16.5 C
Lviv
03.05.2024
Стрийщина

Голову Стрийської громади Олега Канівця відзначили нагородою Авдіївської військової адміністрації

13 грудня 2023 року.

Фото: Авдіївська ВА

На фото: Авдіївська ВА

Під час повномасштабної війни Стрий стало містом-побратимом Авдіївки.

Як повідомляє пресслужба ОДА (ОВА), за значний внесок у збереження, відновлення та розбудову Авдіївської територіальної громади, розвиток та зміцнення місцевого самоврядування, за особисті заслуги перед міською громадою в сфері промисловості, підприємництва, освіти, охорони здоров’я, культури, забезпечення законності, прав і свобод громадян, бездоганне виконання військового та службового обов’язку, активну та плідну благодійну, гуманістичну і громадську діяльність безпосередньо на території Авдіївської територіальної громади днями начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш відзначив понад тридцятьох осіб памʼятною нагородою «За заслуги перед громадою».

Почесну відзнаку отримав Олег Канівець – голова Стрийської територіальної громади Львівської області. 

Про це інформують в Авдіївській військовій адміністрації.

Додамо, що у час повномасштабної війни місто Стрий стало побратимом Авдіївки.

Нагороди отримали також інші помічники і захисники громади – військовослужбовці ЗСУ, волонтери, благодійники, члени громадських організацій, правоохоронці, серед яких «білі янголи» і бійці полку «Київ», рятувальники, комунальники, працівники Авдіївської міської військової адміністрації.

Пам’ятну нагороду Авдіївської МВА Покровського району Донецької області – відзнаку «За заслуги перед громадою» запровадили лише цьогоріч. Нагорода має форму кола з гронами та листям калини і гілками лавра, виготовляється зі сплавів міді. На лицьовому боці відзнаки, на тлі срібного сяйва розташований герб Авдіївки, покладений на золотий картуш. На реверсі відзнаки, у центрі – стилізоване зображення мапи України з вінком Кричевського навкруги та її номер.

Нагородження відзнакою відбулось вперше.

Як розповіли також у Стрийській міській раді, під час повномасштабної війни Стрийська громада підтримує громаду Авдіївки гуманітарною допомогою, автівками, запчастинами, продуктами та іншими необхідними засобами за потреби, адже попри складну бойову ситуацію в Авдіївці залишається проживати частина жителів міста.

Схожі повідомлення

На Львівщині розшукують дівчину

admin2

Директор комунального підприємства сільради на Стрийщині, завищивши вартість електрогенераторів для навчальних закладів, привласнив 650 тисяч гривень з місцевого бюджету

admin3

Держекоінспектори не допустили трофі-рейд джипів з Польщі

admin2

Пішохід потрапив … під колесо: на об’їзній Львова

admin2

У ДТП приміського автобуса біля Львова травмовано 6 людей

admin2

Чиновник зі Львова продав незаконно оформлену на нього чужу квартиру

admin2

Залишити коментар