16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Народний дім Новороздільської громади став лауреатом обласного конкурсу “Об’єднані духом і культурою”

РЕЗУЛЬТАТИ ОБЛАСНОГО ОГЛЯДУ-КОНКУРСУ НАРОДНИХ ДОМІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ «ОБ’ЄДНАНІ ДУХОМ І КУЛЬТУРОЮ»

КЗ ЛОР «Навчально-методичний центр культури і мистецтв Львівщини» оголошує результати обласного огляду-конкурсу Народних домів територіальних громад в умовах воєнного стану «Об’єднані духом і культурою»:

У номінації «Сільські та селищні народні доми»:

ІІ місце і ЗВАННЯ ЛАУРЕАТА отримав –

Народний дім смт. Розділ Управління культури, спорту та гуманітарної політики Новороздільської міської ради (директор Наталія Овсяник, художній керівник Галина Хомищак)

“Шановні працівники закладів культури територіальних громад Львівщини!

Ваші невтомні зусилля і надзвичайний ентузіазм стали важливим внеском у збереження та підтримку національної культури! У важкий для нас усіх час, коли дух єднання та культурна спадщина стають особливо цінними, ви є відданими своїй громаді.

Творча діяльність та мистецькі проєкти ваших талановитих колективів є джерелом натхнення та віри у перемогу українського народу. Ви є втіленням справжнього об’єднання духу і культури, важливого не лише в мирний, а й у час воєнного стану. Дякуємо вам за те, що допомагаєте утверджувати нашу національну ідентичність. Бажаємо вам нових творчих звершень та подальших успіхів у цій благородній справі!

Дякуємо ЗСУ за можливість закладам культури Львівщини працювати та організовувати культурно-мистецькі та благодійні заходи!” – привітав переможців КЗ ЛОР «Навчально-методичний центр культури і мистецтв Львівщини»

Схожі повідомлення

Палац Жевуських – Лянцкоронських у Роздолі на Львівщині: ось так він виглядає сьогодні – у стадії “до”…

admin3

Федір Алексєєв: післяслово…

admin2

Зіграй в футбол – стань Миколаєм для дітей!

admin3

“Нафтогаз Тепло” прозвітував про ремонт теплотраси

admin2

Новий Розділ – початок опалювального сезону

admin2

Міносвіти відзначило керівництво Новороздільського політехнічного коледжу

admin2

Залишити коментар