16.5 C
Lviv
06.05.2024
Україна

Наркотичну залежність можливо вилікувати: практичні кроки до перемоги

Проблема наркотичної залежності дуже розповсюджена сьогодні не тільки серед молоді, але й серед інших верств населення. У пастку хвороби може потрапити кожен, якщо застрягне у певній психологічній проблемі. Наркологічна допомога у Львові надає надію багатьом рідним своїх пацієнтів, успішно лікуючи останніх від страшної психологічної хвороби.

Перший крок: усвідомлення залежності

Як правило, залежні люди від наркотичних речовин не визнають своєї надмірної тяги до вживання отрут. Не розуміючи глибини своєї проблеми залежному буде складно захотіти самостійно почати лікування, а також прийняти допомогу з іншого боку. У цьому випадку, щоб допомогти своєму близькому вийти зі складної ситуації, перш за все починайте роботу з психотерапевтом, який допоможе з наступними усвідомленнями на початку звернення:

  • Досвідчений лікар зможе після входу в довіру до пацієнта пробудити в ньому совість, яка є першоджерельним мотиватором до життєвих змін та усвідомлення свого становища. Коли залежний зможе коштом сеансів дізнатися про себе більше, побачити себе з боку, він визнає багато чого страхітливого, після чого з’явиться бажання, прагнення почати змінюватися.
  • Професійний психолог допоможе поглянути на проблему, як вона є та знайти коріння: чому саме людина звернулася до речовин. Адже нічого просто так не відбувається: щаслива людина ніколи не стане вживати речовини, якщо живе щасливе та наповнене життя. Після того як лікар зможе виявити найголовніший біль людини, який криється глибоко всередині і часто недоступний для розуміння самому хворому, у нього моментально відбудеться невелике відчуття звільнення на психологічному рівні. На цьому етапі пацієнт почне якщо не повністю довіряти лікарю, то відчує на власному результаті позитивний відгук до роботи, а відповідно і мотивацію до проходження курсу повноцінного лікування, який складає регулярне очищення крові та інших систем організму, соціальне виховання, фізичні навантаження тощо. 
  • Найголовніше при виборі психіатра – це реальний результат у зміні стану після перших сеансів глибокої психотерапії. Це не означає, що залежний одразу кине вживати алкоголь або інші речовини, бо залежність працює і на фізичному рівні, але в нього точно зміниться емоційний стан. І це є ключовий успішний момент у якісній роботі лікаря – зміна внутрішнього стану хворого з пригніченого, сумного або будь-якого іншого руйнівного почуття на відчуття легкості, певної свободи.


За посиланням https://mednarkoclinic.com.ua/likuvannya-alkogolizmu/ ви знайдете клініку, яка вже багато років допомагає залежним на наркотичну, алкогольну та інші психологічні залежності вийти з пекла.=

Схожі повідомлення

Ракети летять у напрямку Львівщини, – ОВА

admin3

Андрій ГАРАПЦЬО : «Є таке прислів’я «Добрий початок – половина справи». Так от, наш клуб, увійшовши у фінальну частину обласного футбольного чемпіонату, половину справи виконав. Залишилося тільки її завершити – стати чемпіонами ІІ ліги. 15 жовтня стартуємо…»

admin3

Новий штам “Дельта” добрався до Львова?

admin2

Спільнота фейсбучників, будьте уважні!

admin2

Як заробити додаткові гроші під час карантину

admin

Раптово помер відомий львівський гід та краєзнавець Петро Радковець

admin3

Залишити коментар