16.5 C
Lviv
05.05.2024
Новороздільська ОТГ

Ремонт гуртожитків для ВПО: триває і в Новому Роздолі….

Об’єкти, які ремонтуються для ВПО проінспектували

28 липня перший заступник голови Стрийської районної ради Андрій Вовчастий проінспектував ті заклади, де тривають ремонтні роботі та в яких згодом поселять внутрішньо переміщених осіб. Андрій Вовчастий відвідав:

  • Гуртожиток Державного професійно-технічного навчального закладу «Новороздільський професійний ліцей». Тут тривають роботи на 3 поверсі. Завершені демонтажні роботи. Розпочате улаштування інженерних мереж. Замінено вікна на сходовій клітці 1-3 поверхів.

Наразі на відремонтованому 4 поверсі проживає 18 переселенців та найближчим часом мають поселитися ще 11.

  • Корпус №1 КНП «Ходорівська міська лікарня». Проведено 80% ремонтних робіт на 3 поверсі. Завершено демонтажні роботи. Розпочато улаштування інженерних мереж та ремонтні роботи на 1-2 поверхах. Також розпочаті роботи з благоустрою території.
  • Перший заступник оглянув будівлю гуртожитку №1 Жидачівського професійного ліцею, де планується створити 120 місць для проживання ВПО.

Найближчим часом буде підписано договір з підрядною організацією, яка проводитиме капітальний ремонт будівлі.

  • Проінспектовано хід робіт з реконструкціі системи опалення в Миколаївському ЗЗСО I-III ст. №1. На даний час проведено демонтаж системи опалення. Завершити роботи планують до 1 вересня.

Варто додати, з обласного бюджеу на відновлення та модернізацію приміщень для розміщення внутрішньо переміщених осіб та працівників підприємств, переміщених з інших областей на територію Стрийського району загалом передбачено 16 558,198 тис.грн згідно Програми пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області на 2023 рік.

А також 11250,0 тис.грн передбачені згідно Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2021-2023 роки на ремонт об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення в т.ч. виготовлення ПКД.

Схожі повідомлення

Співуча 4-та школа отримала заслужену відзнаку

admin2

Дорогі жінки, любі наші матері!

admin3

Вишивка в одязі видатних українців – у мистецькому виконанні новороздільської майстрині Лесі Демчук

admin2

Новороздільська СШ №4 – вагомі здобутки минулого і сьогодення

admin2

Новороздільці, долучайтеся до виготовлення окопних свічок – збором, діями, підтримкою

admin2

Шлагбаум – ліквідувати стихійне сміттєзвалище. Доступ до вулиці Гірнича надає КП “Розділжитлосервіс”

admin2

Залишити коментар