16.5 C
Lviv
30.04.2024
Без категорії

Intex і Bestway – провідні виробники каркасних басейнів для дитячого та сімейного відпочинку

Під торговими марками Intex і Bestway випускається широкий ряд каркасних басейнів високої якості, що підтверджується чималим терміном існування компаній на ринку. Поряд з цим, цінова політика демократична – придбати каркасний басейн Bestway або Intex може дозволити собі широке коло любителів літнього відпочинку на воді. 

Між цими брендами чимало спільного. Так, центральний офіс Intex, як і Bestway, знаходиться в США, а виробничі потужності в обох компаній розташовані у Китаї. При цьому всі процеси на кожному з етапів виготовлення суворо контролюються. Такий підхід дозволяє гарантувати відмінну якість, що відповідає високим світовим стандартам, і при цьому – прийнятну ціну. Окрім самих басейнів, компанії виготовляють аксесуари для них. Безпека для здоров’я та екології, гігієнічність, надійність, простота у збиранні та розбиранні, тривалий термін використання, легкий догляд – всі ці плюси встигло оцінити багато споживачів. Компаніями виготовляються серії, які включають моделі з подібними рисами, щоб кожен, хто бажає, зміг підібрати найбільш підхожий варіант. Деякі з лінійок вирізняються особливим попитом, завдяки їх характеристикам.

Популярні серії каркасних басейнів бренду Intex

У цей перелік входять:

  • Rectangular Frame. Це сімейні басейни порівняно невеликих розмірів, прямокутної форми. Глибина дозволяє комфортно й безпечно купатися як дітям, так і дорослим. Конструкція збирається швидко й просто – уже за 30 хвилин вона готова до експлуатації.
  • Rectangular Ultra Frame. Мають профільований каркас високої міцності, без додаткових фіксаторів, і щільніше дно.
  • Ultra XTR Frame. Лінійка включає прямокутні та круглі варіанти. У них посилений металевий каркас, якому забезпечується додатковий захист від корозії порошковим фарбуванням. Чаша виготовляється з матеріалів підвищеної міцності. Каркас простий у складанні, й особливо надійний завдяки системі фіксації Easy Lock System.
  • Prism Frame та Prism Frame Oval. Це серії, призначені для любителів овальної форми. Т-подібна конфігурація кутових з’єднань надає стійкості конструкції, а для зміцнення чаші використана багатошарова технологія Super-Touch.

Прихильникам стриманих, і водночас оригінальних, рішень до вподоби лінія Graphite Panel. Вони характеризуються міцним каркасом з металу, який сформований зі стійок, з’єднувальних кутників і трубок-перемичок. Конструкція доповнена естетичними пластиковими панелями сірого відтінку, і завдяки цьому такий каркасний басейн Intex вдало впишеться в більшість ландшафтних дизайнів.

Лінійки моделей від Bestway, які мають найбільший попит

До таких відносяться:

  • Frame Pools. Серія відзначається компактними розмірами й невеликою глибиною, саме тому вибір на користь моделей із цієї лінії роблять ті, кому потрібен дитячий каркасний басейн.
  • Power Steel. Ці басейни оснащені підсиленою основою з оцинкованої нержавіючої сталі. Великі розміри дають змогу не тільки купатися, а й займатися плаванням. Можна обрати з двох відтінків – сірого чи з ротанговим малюнком.
  • Steel Pro. Оптимально підходять, коли планується купити каркасний басейн, який не буде піддаватися високим навантаженням, а отже, посилена міцність не буде необхідною. Форми моделей різні – овальна, квадратна чи прямокутна.

В асортименті Bestway наявна і серія моделей, які не потрібно розбирати перед настанням зими, оскільки каркас стійкий до впливу від’ємних температур. Всі басейни з цієї лінійки обладнані скіммерами – пристроями, призначеними для збирання верхнього шару води зі сміттям та пилом.

Схожі повідомлення

Вогнеборці ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку в смт. Журавно

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 30 серпня

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 24 грудня

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 10 вересня

admin

Продається вживаний кухонний сервант

admin3

Як учням покращити свої знання з алгебри в школі?

admin

Залишити коментар