16.5 C
Lviv
02.05.2024
Львівщина

На автодорозі “Нижанковичі – Стрий” у с. Нове Село внаслідок автозіткнення травмовані троє осіб – правоохоронці встановлюють обставини події

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 квітня о 20.40 на автодорозі «Нижанковичі-Стрий» у селі Нове Село Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення між автомобілями «Volkswagen Jetta», яким керувала 27-річна жителька Стрия, та «Daimler Benz» під керуванням 18-річного мешканця Дрогобича.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів водій і два пасажири «Daimler Benz»: 25-річна жінка та 18-річний юнак, обоє – мешканці Дрогобича.

За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Схожі повідомлення

Бійці 103 бригади ТрО вдосконалюють вміння стрільби з гранатометів (фото)

admin3

У Львові правоохоронці повідомили заступнику директора коледжу про підозру в хабарництві

admin3

Через сильний вітер у Львівській області знеструмило 57 населених пунктів

admin2

Увага! Крига зараз підступна і тонка. Батьки, не відпускайте дітей на замерзлі водойми!

admin3

На підставі фіктивного рішення суду зловмисники незаконно заволоділи нерухомістю в історичній частині Львова : колишньому голові райсуду повідомлено підозру

admin3

Прізвища ухилянтів через систему “Шлях” – рішення суду

admin2

Залишити коментар