16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Всеукраїнський етап конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти – новороздільці зайняли 2 місце

23-24 березня у м. Біла Церква проходив Всеукраїнський етап конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» в online режимі. Львівщину у двох напрямах, краєзнавчому і літературному, представляли переможці обласного етапу – Божена Гладка (краєзнавчий музей «Відродження»), учениця 6-Б класу Новороздільського ліцею ім. В. Труша (керівник Лідія Ритаровська) та Катерина Янчева (літературний музей Марійки Підгірянки), учениця 11-А класу ліцею №74 ім. Марійки Підгірянки Львівської міської ради (керівник Ірина Карбовник). Обидві учениці посіли 2-гі місця у своїх напрямах.

Високу оцінку з підготовки, майстерності та вдалої презентації музеїв отримали наші екскурсоводи та їх керівники від організатора конкурсу, заступника директора Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Дмитра Омельченка, який наголосив, що досвід львів’ян з презентації музеїв у форматі прямої трансляції буде вивчатися та поширюватися у масштабах України. Адже, незважаючи на наполяганні організаторів та керівників журі щодо презентації музеїв за допомогою слайдів, наші екскурсоводи разом зі своїми керівниками прийняли тверде рішення – презентувати музеї у форматі прямої трансляції, оскільки це дає можливість об’єктивно оцінити майстерність екскурсовода, його вміння спілкуватися з аудиторією, вільне володіння матеріалом відповідно до визначених критеріїв.

Схожі повідомлення

Колектив ветеранів новороздільської команди “Хімік” (70-80-і роки) глибоко сумує з приводу важкої втрати – смерті багаторічного воротаря, уродженця смт Розділ

admin3

Помирати – дорого…

admin2

БФ «Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ» та Спадщина.UA / Heritage.UA – перший проект на благо припалацового парку в Роздолі!

admin3

Головний тренер Андрій ГАРАПЦЬО, воротар Роман БІЛИЙ та нападник ФК “Новий Розділ” Руслан ОЛЕКСЮК – найкращі у третій лізі Львівської області у трьох номінаціях!

admin3

Про графік вимкнення електропостачання у населених пунктах НГ, які обслуговує “Львівобленерго”

admin3

Керівником Роздільського дитячого будинку-інтернату рекомендують призначити Юлію Калиту

admin3

Залишити коментар