16.5 C
Lviv
16.04.2024
Стрийщина

Знову за своє: за торгівлю зброєю у м. Стрий затримано 55-річного рецидивіста, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібний “бізнес”

У Стрию поліцейські взяли під варту місцевого жителя, підозрюваного у торгівлі зброєю.

За скоєне затриманому, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до семи років.

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області,, оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими та співробітниками інших підрозділів Стрийського районного управління поліції задокументували факти реалізації 56-річним жителем райцентру зброї та боєприпасів.

Під час чергової реалізації поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

В подальшому правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси і скерували їх на експертне дослідження. Також встановлено, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння подібних злочинів.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів.

Схожі повідомлення

Перша жертва штаму Дельта на Львівщині

admin2

 Що таке моральна шкода?

admin3

Про дискримінацію, її прояви та форми говоритимемо із директором Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марією Николаїшин

admin3

У Дрогобичі з палаючої квартири врятували 2 людей

admin2

Поліцейські розшукали водія, який у с. Вовчатичі Стрийського району на смерть збив пішохода та втік

admin3

На автомобіль вискочив …лось

admin2

Залишити коментар