16.5 C
Lviv
26.04.2024
Львівщина

У Червонограді в магазині 53-річний рецидивіст викрав у 12-річної школярки мобільний

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який викрав мобільний телефон у дівчинки

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області, співробітники Червоноградського районного відділу поліції встановили, що 26 лютого близько 15.00 год. в одному з магазинів на вулиці Набережній у Червонограді зловмисник викрав у 12-річної дівчинки, місцевої мешканки, мобільний телефон з кишені куртки, після чого втік. Про крадіжку поліцейських повідомила мати школярки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами, за допомогою камер відеоспостереження, правоохоронці встановили особу зловмисника – 53-річного місцевого жителя, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Поліцейські затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ у затриманого вилучено.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Схожі повідомлення

Сьогодні, 27 вересня,  на стадіонах м. Новий Розділ, смт Розділ та м. Миколаїв стартував Х Всеукраїнський дитячий турнір з футболу пам’яті заслуженого майстра спорту Андрія Баля

admin3

На Львівщині стартувала посівна кампанія 2023 року: станом на 24 березня посіяли 700 га ярої пшениці та 690 га ярого ріпаку.

admin3

У Львові правоохоронці повідомили заступнику директора коледжу про підозру в хабарництві

admin3

Цe нeпoвaгa дo вaших пoмeрлиx рідних: Отeць з Львівщини дoмігся, щoб з клaдoвищa прибрaли всі штyчні вінки і квіти

admin3

На Львівщині правоохоронці перекрили міжнародний канал розповсюдження наркотиків двома учасниками злочинної групи

admin3

Штраф за браконьєрство – на Дрогобиччині вбили червонокнижну тварину

admin2

Залишити коментар