16.5 C
Lviv
20.04.2024
Стрийщина

Три пожежі на Стрийщині за вихідні

Протягом вихідних рятувальники Стрийщини тричі виїжджали на ліквідації пожеж.
04 лютого о 21:33 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Демидів (Ходорівська МТГ) Стрийського району в закинутій цегляній будівлі, критій шифером, розміром 9×18 м.
До місця події були направлені вогнеборців 46 ДПРП м. Ходорів та 11 ДПРЧ м. Новий Розділ. Пожежу локалізовано о 22:32 та ліквідовано о 23:32.

Цього ж дня, о 21:48 надійшло повідомлення про пожежу в с. Межиріччя (Жидачівська МТГ) Стрийського району в металево-цегляній господарській будівлі, критій шифером, розміром 20×10 м.
До місця події було направлено рятувальників 16 ДПРЧ м. Жидачів, 8 ДПРЧ м. Стрий, 11 ДПРЧ м. Новий Розділ та оперативну групу Стрийського районного управління.
Через сильне задимлення вогнеборці працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.
Пожежу локалізовано о 00:06 та ліквідовано о 00:50 в складі 2-х ланок ГДЗС.
Вогнем знищено господарську будівлю, електроінструменти, будівельні матеріали, столярні станки та господарський інвентар, пошкоджено кузов автомобіля “RENAULT MASTER”.
Врятовано 3 житлових будинки.
До ліквідації пожежі залучалось 14 чоловіка особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

5 лютого 14:35 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Нижня- Рожанка на вул. Устияновича Стрийського району в цегляно-дерев’яному двоповерховому житловому будинку з мансардою, розміром 10х10 м.
До місця події було направлено вогнеборців сел. Славсько, м. Сколе та оперативну групу Стрийського районного управління.
Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. О 15:07 пожежу локалізовано та о 15:17 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнеборці не допустили розповсюдженню вогню і тим самим врятували житловий будинок від знищення. Внаслідок пожежі вогнем знищено підлогу на площі 0,5 кв.м. Також пошкоджено перекриття на площі 10 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м.
До ліквідації пожежі залучалось 11 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Схожі повідомлення

Ранкове ДТП на Левандівці

admin2

У Стрию вночі загорівся FORD MONDEO

admin2

Миколаїв прощатиметься з 33-річним Героєм

admin2

Конфлікт між вчителем та учнем у миколаївській школі

admin2

Новояворівськ, трагедія: жінка випала з вікна…

admin2

Жидачів знову проводжатиме Героя

admin2

Залишити коментар