16.5 C
Lviv
27.04.2024
Стрийщина

При виконанні службового обов’язку загинув воїн – доброволець Володимир ШИНКАР – головний спеціаліст Стрийської РДА (РВА)

Сьогодні, 6 жовтня, до Стрийська районна державна адміністрація (РВА) надійшла сумна звістка – при виконанні службового обов’язку обірвалося життя українського воїна, нашого колеги Володимира Шинкара.

?Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати.

Володимир працював в адміністрації головним спеціалістом відділу містобудування і архітектури. У нашій пам’яті він назавжди залишиться доброзичливим колегою, добрим другом, надійним порадником, відповідальним, справжнім професіоналом своєї справи, завжди готовим допомогти.

? Через два дні після повномасштабного вторгнення московії на територію України Володимир зі зброєю в руках добровольцем став на захист рідної країни.

5️⃣ жовтня старший оператор протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки військової частини А7490 Шинкар Володимир загинув при виконанні службового обов’язку.

Висловлюємо щирі співчуття сім’ї та рідним загиблого Героя та схиляємо голови в глибокій скорботі. Важко знайти слова втіхи, запобігти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини та добрий, світлий спомин про Володимира назавжди залишиться у нашій пам’яті, пам’яті всіх, хто його знав, любив і поважав.

Світла пам’ять нашому колезі і Герою-захиснику!

Нехай душа його знайде вічний спокій…❤️‍?

Про парастас та похорон повідомимо додатково.

Богдан ЯНКО, голова Стрийської РДА (РВА)

Схожі повідомлення

Поліцейські розшукали водія, який у с. Вовчатичі Стрийського району на смерть збив пішохода та втік

admin3

Неподалік Миколаєва загорівся автобус із 20 пасажирами: поліцейські врятували усіх!

admin3

Кримінальний “спосіб здобування грошей” підвів молодого мешканця Стрийського району

admin2

ВАКС взяв під варту керівників «Енергія-Новояворівськ» і «Енергія-Новий Розділ”

admin2

Три мільйони 100 тисяч грн зібрали небайдужі люди Новороздільської, Миколаївської, Розвадівської та Тростянецької громад на благодійному аукціоні “Мільйцони на дрони”

admin3

У Ходорівському психоневрологічному інтернаті провели реконструкцію: облаштували додаткові приміщення

admin3

Залишити коментар