16.5 C
Lviv
25.04.2024
Стрийщина

СБУ викрила посадовців лісгоспу Львівщини, які наживалися на деревині та прикривались війною

Блоковано схему «заробітку» на привласненні та збуті вищого сорту лісопродукції в умовах воєнного часу. Протиправну діяльність здійснювали кілька посадовців одного з лісгоспів Львівщини.

Встановлено, що зловмисники вносили недостовірні дані до звітної документації щодо кількості рубок та сортності деревини. А самі рубки здійснювали в найпривабливіших частинах відводів без відповідного документального обліку і реєстрації, а на загал свою діяльність завуальовували нібито це – «для потреб армії».

Правоохоронці затримали одного з фігурантів провадження під час збуту партії ділового сорту деревини. Йому вже повідомлено про підозру за ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним зловживаючи службовим становищем) КК України.

Викриття здійснювалось оперативниками СБУ Львівщини спільно з слідчими нацполіції за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Схожі повідомлення

У Стрию презентували виставку, присвячену Герою України  Андрію Корчаку із славної родини Корчаків – Боровиків, три покоління якої боролися за Державність нашої Вітчизни

admin3

До уваги громадян – телефони, сайти служб соціальної політики

admin2

У Жидачівській ЗЗСО №1 встановили меморіальний барельєф, присвячений полеглим випускникам школи, зокрема, і Героєві України Тарасу Матвіїву

admin3

Робота ППО над Золочевом

admin2

Самбір: на вагоні дівчинку вдарило струмом

admin2

Проміжні вибори – у Розвадівській сільській раді

admin2

Залишити коментар