16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

На Львівщині зросла кількість госпіталізованих з Covid-19: гряде нова хвиля?


За попередній тиждень на Львівщині виявили 25 випадків захворювання на коронавірус, з них два – у дітей. Водночас жодна людина не перебуває у реанімації. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко-Іванченко.

За цей тиждень дещо зросла кількість звернень за медичною допомогою. Також є більше людей, які перебувають на стаціонарному лікуванні, тобто в лікарні. Якщо раніше таких було 18 осіб, то зараз 30. Два тижні тому ми мали два летальні випадки унаслідок коронавірусу», – каже вона.

За словами головної епідеміологині Львівщини, оскільки зростає кількість випадків коронавірусу за кордоном, то в людей, які повертаються, також підверджують Covid-19. Є ймовірність, що восени буде нова хвиля коронавірусної хвороби. Крім того, зараз триває процес вакцинації, навіть є ті, хто звертається за четвертою дозою.

«Цей процес активно триває, хоча немає центрів масової вакцинації, як це було раніше. Проте пункти щеплень працюють, і тому є можливість всім отримати вакцинацію», – додала вона.

Схожі повідомлення

Гризуни “привели” мешканця Ходорова до реанімації

admin2

У Новому Роздолі діти завітали в гості до поліцейських – довідались про роботу правоохоронців, приміряли на себе амуніцію та спілкувались на важливі теми

admin3

Воїн із Стрийщини, уродженець м. Миколаїв заступник командира “Азову” Святослав Паламар отримав нагороду від Президента

admin3

Махінації із землями військового містечка у Брюховичах – викрито!

admin2

На Львівщині планують закрити майже 30 шкіл

admin2

Пожежа в Ходорові

admin2

Залишити коментар