16.5 C
Lviv
20.04.2024
Стрийщина

У селі під Львовом внаслідок вибуху газу постраждала господиня і зайнявся будинок

Надзвичайна подія –  вибух газу – сталася у понеділок, 3 січня, близько 09:00 у селі Новий Яричів Львівського району по вулиці Шевченка.

У цегляній літній кухні пролунав потужний вибух газу. Потім приміщення загорілося. Внаслідок інцинденту опіки рук та обличчя отримала 55-річна господиня. Її з опіками обличчя та рук госпіталізували у 8-му львівську міську клінічну лікарню. Стан потерпілої медики розцінюють як середньої важкості.

03 січня о 09:02 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про вибух газу з подальшим горінням в сел. Новий Яричів на вул. Шевченка, 57 Львівського району в цегляній господарській будівлі.

До місця виклику виїхали рятувальники місцевої пожежної команди сел. Новий Яричів, а також рятувальники пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Львівській області. На момент прибуття місцевої пожежної команди до місця виклику будівля була зруйнована, а також відбулось займання речей домашнього вжитку.

Місцеві рятувальники приступили до проведення робіт з ліквідації займання. Завдяки злагодженим діям місцевої пожежної команди, вдалось не допустити подальшого розповсюдження вогню та ліквідувати займання.О 09:15 пожежу локалізовано та о 09:50 ліквідовано.

Вогнем знищено дах на площі 10 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м, 0,5 т сіна. Внаслідок вибуху знищено перекриття на площі 15 кв.м, стіну на площі 8 кв.м, пошкоджено стіну на площі 10 кв.м.

Внаслідок пожежі отримала опіки двох рук та шиї І-ІІ ступеня власниця, 1966 року народження, яку госпіталізовано до КНП «8-ої міської клінічної лікарні м. Львова».До ліквідації пожежі залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Схожі повідомлення

9 січня у с. Дуліби на Стрийщині внаслідок ДТП загинув пасажир “швидкої” – 80-річний пацієнт

admin3

“Сила в єдності” – мешканці Новороздільської, Тростянецької, Миколаївської, Ходорівської та Розвадівської громад взялися крутити педалі на спільному велопробізі на потреби ЗСУ

admin3

Кам’яне прощатиметься з Героєм

admin2

Рятувальники виймали людей з ями у Трускавці

admin2

На Стрийщині заблукали грибники

admin2

Нічна пожежа в Дрогобичі

admin2

Залишити коментар