16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Звіт фракції ВО «Батьківщина» у Новороздільській міській раді за 2020-2021 рік

За  результатів  місцевих виборів 25 жовтня 2020 року до Новороздільської міської ради від партії ВО   «Батьківщина» було обрано 5 депутатів: Володимира Засанського, Петра Кріцака, Марію Гапатин, Наталію Тарнавчик  та Уляну Скоропад.

Спільна ефективна робота всіх членів нашої політичної сили під час виборчого процесу  продовжується і у спільному вирішенні проблем жителів Новороздільської територіальної громади. Ключовим аспектом нашої діяльності є наявність вільного діалогу міської організації  ВО «Батьківщина» та жителями громади  щодо прийняття будь-яких важливих рішень. Саме тому регулярно проводяться спільні засідання фракції, на яких депутати разом із активістами міста дискутують не лише відносно питань, які виносяться на розгляд сесії, а також щодо нашої позиції з приводу подій у державі та суспільно-важливих питань. Адже, ми знаємо, що повноцінний розвиток громади неможливий без вирішення проблем загальноукраїнського значення.

Протягом звітного періоду депутати фракції ВО «Батьківщина» брали активну учать у пленарних засіданнях сесій, засіданнях постійних комісій міської ради, таким чином продемонстрували одні з кращих показників по відвідуванню сесій Новороздільської міської ради та засідань постійних депутатських комісій ради. Також «батьківщинці» долучаються до проведення різних заходів, регулярно проводять прийоми та зустрічі з мешканцями громади.  Так, за рік проведено 37 прийомів жителів нашої громади, понад  100 жителям надано роз’яснення та допомогу у вирішенні питань у сфері житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, охорони здоров’я тощо. У разі необхідності депутати фракції ВО «Батьківщина» у Новороздільській міській раді ініціюють відповідні заходи, зібрання, проекти тощо.

Фракція ВО «Батьківщина» Новороздільської міської ради має тісну співпрацю з фракцією ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України, а саме з народним депутатом від фракції ВО «Батьківщина», головою Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» – Михайлом Цимбалюком, з депутатами фракції ВО «Батьківщина» Львівської обласної ради, особливо з першим заступником голови Львівської обласної ради – Гірником Євгенієм Володимировичем, керівником фракції ВО «Батьківщина» – Назарієм Сумало та нашою землячкою – Світланою Стечак, які  завжди беруть активну участь в обговоренні питань, що турбують  громадян Новороздільської територіальної громади та вирішенні їхніх проблем.

Працьовитість, згуртованість, відповідальність та чесність – це риси, які характеризують нашу політичну силу. Ми впевнені, що разом ми в силах змінити все!

Принагідно, щирі вітання  з днем народження  шлемо колегам, депутатам

Новороздільської  міської ради

фракції ВО «Батьківщина»

Петру КРІЦАКУ

і Уляні СКОРОПАД,

які відзначають уродини  19  листопада!

Прийміть щирі побажання міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай у ваших домах завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай усе гарне, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.

З повагою друзі, колеги по фракції, однопартійці.

Володимир ЗАСАНСЬКИЙ, голова фракції «ВО» Батьківщина» у Новороздільській міській раді

Схожі повідомлення

Нові перемоги вихованців вокальної студії Ірини Чернової

admin2

ДМЗ “Карпати” – дарунок до дня народження

admin2

Новий Розділ: кінець опалювального сезону…

admin2

Танцювальні “БАРВИ” отримали дві перемоги!

admin2

Новий Розділ: святкові заходи до Дня Конституції і Дня молоді

admin2

«Відкритий формат»: а що, якщо палац житиме 24/365 з повною доступністю та фокусом на культуру – туризм – конференцпростори – інфраструктуру гостинності?

admin3

Залишити коментар