16.5 C
Lviv
27.04.2024
Стрийщина

У Ходорові 29-річний мешканець Стрийщини убив 64-річного господаря будинку з мотивів помсти. Поліцейські затримали підозрюваного за лічені дні

Ще декілька років тому поміж чоловіками із значною різницею у віці виник конфлікт, який жеврів і врешті спонукав молодшого з них – 29-річного мешканця Стрийщини – на смертний гріх – вбивство свого візаві, який жив у власному приватному будинку у сусідньому Ходорові.

І хтозна, скільки ще часу у будинку знаходилося б  тіло 64-річного господаря і ніхто й гадки не мав би, що скоєно злочин, якби не сусідка, яка у справах зайшла до ходорівчанина і побачила понівеченого і скривавленого небіжчика.

 Власне, вона і зателефонувала  11 листопада на оперативну лінію 102  та повідомила про тіло сусіда без ознак життя, яке вона виявила на території його домогосподарства у підсобному приміщенні.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб та підрозділів Стрийського районного управління поліції. На тілі загиблого, 64-річного місцевого мешканця, правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження. Як в подальшому встановили медики, вони і стали причиною смерті чоловіка, – повідомляє пресслужба Нацполіції України у Львівській області. – До розкриття злочину також були задіяні оперативники карного розшуку поліції Львівщини. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що 9 листопада близько 23.00 додому до загиблого прийшов 29-річний мешканець одного з сіл району. Між чоловіками кілька років тривав конфлікт, тому гість, маючи намір помститись, жорстоко побив господаря, спричинивши йому травми, від яких той в подальшому помер. наступного дня він повернувся на місце злочину, переніс тіло у підсобне приміщення та втік, прихопивши з собою деякі речі загиблого.

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Палала трава у Колодрубах

admin2

Господарська будівля горіла в Ходорові

admin2

Дрогобицьких грибників розшукали рятувальники

admin2

Поліцейські розшукали двох дітей зі Стрия, які вирушили «подорожувати»

admin3

НА ЛЬВІВЩИНІ ШУКАЮТЬ ВОЛОНТЕРІВ БПД

admin2

І знову сум і біль: захищаючи Україну від рашистів, на російсько-українському фронті загинув уродженець Ходорова Воїн Віталій КОЦОВСЬКИЙ

admin3

Залишити коментар