16.5 C
Lviv
26.04.2024
Стрийщина

Стриянин полакомився на чуже “Пежо”

На Стрийщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до незаконного заволодіння автомобілем «Пежо»

За скоєне затриманому, 31-річному жителю райцентру, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

9 листопада близько 23.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 29-річного мешканця одного з сіл Стрийського району про те, що у селі Тухолька було викрадено його автомобіль «Пежо».

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Орієнтування на автомобіль отримали співробітники Стрийського районного управління поліції і невдовзі поліцейські екіпажу сектору реагування патрульної поліції виявили його у місті Стрий поблизу залізничного вокзалу.

За кермом викраденого «Пежо» перебував 31-річний житель райцентру – правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст.208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Розшуканий автомобіль поліцейські вилучили.Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину.

Схожі повідомлення

У річницю незламності Миколаїв зустрічає полеглого Героя

admin2

Вбивство … за тисячу гривень

admin2

Смерть на колії – на вул. Городоцькій

admin2

Коли батьки зайшли на сходову клітку квартири на 8-поверсі, 2-річна донечка зачинила за ними двері. Рятувальники прибули вчасно

admin3

У Бориславі згоріло авто

admin2

Гірка втрата у Миколаївській громаді

admin2

Залишити коментар