16.5 C
Lviv
24.04.2024
Стрийщина

Новий “Епіцентр” зводять у Сокільниках

Наступного року у селі Сокільники, що біля Львова, планують здати першу чергу будівництва нового «Епіцентру». Інвестує у будівництво безпосередньо компанія «Епіцентр», це – її власний об’єкт, який зводять з нуля.

Голова Міжнародного інвестиційного офісу Роман Матис: «Це буде новий формат не лише для компанії, а й для України загалом – логістично-торговельний центр, де логістика розташовуватиметься від другого поверху і вище, тобто, ми не будемо бачити складів, але вони будуть обслуговувати інтернет-замовлення».

За словами Романа Матиса, «Епіцентр» орієнтуватиметься більше саме на мережу інтернет та свій онлайн-магазин. Попри це, на першому поверсі працюватиме і офлайн-формат торгівлі, однак він відрізнятиметься від інших магазинів, що є в Україні.

«Там буде багато нішевих проєктів, як-от магазини з продуктами харчування, аптеки, різні сервісні служби, можна буде взяти приміщення в оренду під кафе, наприклад, чи барбершоп тощо», – додає він.

Додамо, що новий «Епіцентр» – окрема торгова територія, фасад якої сягатиме понад 500 метрів. В експлуатацію введуть 240 тис. квадратних метрів площ. До комплексу увійде хаб доставки, drive арена – окрема секція із будівельними матеріалами просто неба, а також великий продуктовий супермаркет. 

Серед товарів, які пропонуватимуть в гіпермаркеті, 60% займатиме продукція українських виробників. Сюди інвестують 10 млн доларів, планують створити 2 200 нових робочих місць із середньою заробітною платою одного працівника 18 600 грн. Мережа сплатить, за прогнозами, 60 млн грн податків у місцевий бюджет та 140 млн в державний і представить понад 2 млн торгових позицій.

Схожі повідомлення

Ремонт доріг, знищених внаслідок підтоплення на Стрийщині

admin2

Львівщина: до кінця доби 20-го та 21 квітня – туман, грози та заморозки

admin3

У Стрийському районі поліцейські затримали жителя одного з сіл за підозрою у вбивстві своєї дружини

admin3

Юний гірськолижник Стрийщини прославляє Україну на міжнародних змаганнях

admin2

На Дрогобиччині перекинулося поліцейське авто

admin2

Календар українця – жовтень

admin2

Залишити коментар