16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

25-річний побив до смерті 50-річного

На Золочівщині слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який побив односельчанина – від отриманих травм потерпілий помер

За скоєне підозрюваному, 25-річному місцевому мешканцю, загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.

9 жовтня, близько 13.00, до поліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Золочівського району, яка виявила у помешканні тіло свого зятя без ознак життя.На місце події негайно виїхали слідчі та оперативники кримінальної поліції Золочівського районного відділу поліції, а також експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини.

За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 50-річного місцевого мешканця без видимих ознак насильницької смерті. Проте, згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть чоловіка була спричинена тупою травмою живота.Як встановили правоохоронці, 8 жовтня, близько 19.30, у будинку, де проживав загиблий, відбувся конфлікт між ним та його 25-річним односельчанином, в ході якого останній завдав потерпілому чисельних ударів ногами та руками.

Внаслідок отриманих травм 50-річний чоловік помер вдома наступного дня.Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

8-й окремий батальйон “Аратта” УДА: “Дякуємо нашим благодійникам!”

admin3

У селі на Стрийщині 21-річний зловмисник незаконно зрубав смерек на майже мільйон гривень. За рішенням суду “лісоруб” перебуває під домашнім арештом

admin3

Пам’ятники від фірми “ART- STONE”: якісно і вигідно для замовника

admin3

Три міста у Стрийському районі “отримають” нові “швидкі допомоги”

admin2

У с. Туради поблизу м. Жидачева мотоцикліст зіткнувся з “бусом”: обоє водіїв – у лікарні з травмами

admin3

Двоє людей отримали опіки при пожежі на Червоноградщині

admin2

Залишити коментар