16.5 C
Lviv
20.04.2024
Стрийщина

Славська, Підберізцівська та Мурованська громади – лідери Львівщини за доходами бюджету

«За підсумками семи місяців поточного року департамент фінансів облдержадміністрації провів аналіз показників дохідної частини бюджетів територіальних громад області та сформував рейтинг», – інформує пресслужба Львівської ОДА.

У повідомленні зазначено, що «стосовно доходів бюджету в січні-липні лідерами серед громад області стали: Славська, Підберізцівська, Мурованська, Івано-Франківська, Новояворівська, Солонківська, Сокільницька, Шегинівська, Пустомитівська і Трускавецька громади.

За рівнем виконання річного плану надходження податків до загального фонду бюджету – Підберізцівська, Куликівська, Боринська, Славська, Новояворівська, Комарнівська, Розвадівська, Східницька, Меденицька та Сокільницька громади.

Найнижчі місця рейтингу територіальних громад Львівщини за показниками доходів на 1 серпня посіли Стрілківська, Добросинсько-Магерівська, Белзька, Журавненська, Козівська, Великомостівська, Ходорівська, Рудківська, Мостиська і Жовківська громади».

Схожі повідомлення

Сумна звістка для спортивної громадськості Миколаївщини – на 64 році життя передчасно помер НАКОНЕЧНИЙ Іван Іванович

admin3

9 лютого у с. Тухля на Стрийщині невідомий водій невстановленого авто на смерть збив 50-річного мешканця села і втік з місця ДТП. Хто може встановити обставини – повідомляйте на “102”

admin3

Тіло на березі річки Стрий поблизу Жидачева пролежало кілька місяців

admin2

І знову трагічна звістка у Стрийській громаді

admin3

У Червонограді “похоронили” Путіна

admin2

Раків ловити заборонено на Львівщині до 15 вересня

admin2

Залишити коментар