16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Важливі моменти перед установкою домашніх камер відеоспостереження

Якщо ви думаєте про придбання камер відеоспостереження, ймовірно, зараз виникла маса питань – де відповідні місця для відеокамер, який тип пристрою потрібен та інше. В принципі, це ті ж типи питань, які ви задали б при будь-якій серйозній покупці.

Домашні камери відеоспостереження – дієвий спосіб захистити житло і завжди тримати його під контролем. Сьогодні камери дають можливість переглядати записи в прямому ефірі через смартфон, використовуючи з’єднання Wi-Fi. Ці пристрої роблять більше, ніж просто ловлять грабіжників. Вони допомагають залишатися на зв’язку з будинком і сім’єю.

Вибір підходящої камери
Існує маса варіантів камер відеоспостереження, але для легкості їх можна розбити на три основні типи: внутрішні камери, вуличні камери і відеодомофони https://worldvision.com.ua/videodomofony-s-zapisu.

Внутрішні і вуличні камери. Є деякі відмінності між цими видами пристроїв. По-перше, вуличні камери повинні бути захищені від атмосферних впливів, щоб протистояти зовнішнім агресивним факторам. Перевірте IP-рейтинг камери, перш ніж встановлювати її зовні, щоб дізнатися, характерна вона всепогодністю і водонепроникністю. По-друге, для вуличних камер потрібен власний джерело живлення, для гарантії безперебійної роботи. Обидва види камер дозволяють переглядати записи зі смартфона вдень або вночі.

Відеодомофони. Ці пристрої трохи відрізняються від попередніх. Замість того, щоб просто записувати підозрілу активність (хоча роблять і це теж), відеодомофони активують запис, коли відвідувач дзвонить у двері і відправляють оповіщення користувачеві. Такі пристрої також замінюють встановлений провідний дверний дзвінок – біля входу в приміщення встановлюється worldvision.com.ua/tsvetnye-vyzyvnye-paneli відеопанель виклику з вбудованою камерою.

Що потрібно враховувати при установці домашніх камер відеоспостереження
Хоча ви, безсумнівно, будете використовувати камери для безпеки будинку, вони швидко стануть частиною повсякденного життя. Щоб переконатися, що ви отримуєте підвищену віддачу від техніки, при налаштуванні важливо пам’ятати деякі моменти.

Положення камери. Все відеотехніка мають конкретне поле зору, зазвичай близько 130 ° – це те, що камера може «бачити» перед собою. Якщо щось розташоване дуже близько до пристрою, частина цього може бути обрізана. З цієї причини при установці внутрішньої IP камери, варто розміщувати пристрій в кутку кімнати, щоб продуктивно використовувати його поле зору.

Діапазон камери. Як далеко потрібно встановити камеру, щоб досягти вражаючої видимості? Деякі пристрої включають можливості масштабування, однак, цифровий зум не покращує чіткість при збільшенні. Якщо вам просто важливо бачити область навколо будинку, то більшість камер матиме необхідний вам діапазон. Якщо ж потрібно дивитися далі, можливо, доведеться вивчити інші параметри камер. Так, коли справа доходить до функції нічного бачення, більшість вуличних IP камер використовують потужну ІЧ-підсвічування для освітлення поля зору.

Визначення руху. Коли щось рухається перед камерою відеоспостереження або візивной відеопанеллю – пристрій активує запис. Це відмінно підходить для того, щоб ловити злочинців, але не так здорово, якщо людина живе біля жвавої дороги. Постійно проїжджаючі автомобілі можуть задіяти датчики руху, і пристрої будуть відправляти непотрібні відеокліпи користувачеві. На щастя, чутливість можна легко відрегулювати, щоб запобігти небажаній запис руху. Під час налаштування камер, перевірте функцію виявлення руху, щоб переконатися, що ви отримаєте тільки ті відео, які насправді хочете бачити протягом дня.

Тепер, коли ви знаєте, що безумовно хочете встановити камери відеоспостереження і розумієте, які з них вам підходять, прийшов час захистити будинок. Якщо ви досвідчений майстер, то це завдання, яке ви, ймовірно, з нетерпінням чекаєте. Якщо немає, то можете бути трохи стурбовані при установці камер в будинку. Але хвилюватися не варто: сучасні пристрої легко налаштувати, але якщо потрібна професійна допомога, завжди можна звернутися до кваліфікованих спеціалістів у перевірений магазин систем безпеки, щоб переконатися, що все буде зроблено правильно.

Читайте інші статті з  безопасности.

Схожі повідомлення

Підробляти фальшиві “ухилянтські” документи не кожному дано. В цьому переконалися 3 мешканці Рівненщини, Києва та Донеччини – їх викрили правоохоронці і судитимуть за всією суворістю закону

admin3

Учасник АТО … погрожував підірвати Кабмін

admin2

Де придбати якісні шини в Україні?

admin

На Львівщині затримано банду, яка виготовляла і збувала метадон та карфентаніл . Щомісячний “прибуток” від наркопромислу становив 5 млн грн

admin3

У Львові, селах – Пісочна, Дроговиж, Брюховичі та Голубиця виявили застарілі боєприпаси

admin3

Як зменшити електроспоживання: рекомендації для жителів області та підприємств

admin3

Залишити коментар