16.5 C
Lviv
20.04.2024
Без категорії

Велопробіг теренами Новороздільської, Розвадівської, Миколаївської та Тростянецької громад – долучайтеся!

У суботу, 31 липня організовується ВЕЛОПРОБІГ ДРУЖБИ. Планується проїхати велосипедами по теренах чотирьох новостворених громад – Новороздільської, Розвадівської, Миколаївської та Тростянецької (орієнтовно 50 км).

Метою велопробігу є створення добросусідських відносин між новоствореними територіальними громадами, поширення інформації про туристичний потенціал регіону, поширення еколого-просвітницької інформації щодо необхідності збереження цінних природних та архітектурних об’єктів та дружнього ставлення до природи.

Також, окрім хорошого настрою та приємних знайомств, метою є привернення уваги до місцевих родзинок, що давно потребують допомоги, наприклад замок Лянцкоронських та Миколаївська фортеця (див. інформацію про локації та карту маршруту ).

Співорганізатори велопробігу:

– Розвадівська сільська ТГ,

– Миколаївська міська ТГ,

– Тростянецька сільська ТГ,

– Новороздільська міська ТГ

– Комунальний заклад Львівської обласної ради «Спеціальна адміністрація регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я».

Всім, хто бажає розпочати свій маршрут із м.Новий Розділ (орієнтовний час 08.30 год), прохання зголошуватися до депутата Новороздільської міської ради (фракція Народний Рух України)Тараса Шарана (вайбер – 099-086-29-50).

До речі, Taras Sharan і Міша Ратич уже “прокаталися” частиною новороздільського маршруту. Враження чудові, особливо сподобалось проїжджати по лісу біля Барвінку, від старого пляжу до дороги.

Надали і дієві рекомендації для бажаючих взяти участь: велорезина має бути пристосована не лише для траси, а й для їзди по лісі, будьте готові не лише їхати, а й штовхати свого велоконя. Ну і трішки “дьогтю”, а як без нього. Зафіксували звалище сміття.

Схожі повідомлення

Надходження до бюджетів всіх рівнів платниками податків за січень-серпень 2020 р.

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 12 листопада

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 30 листопада

admin

Елегантність у простоті: халат нареченої як натхнення

admin

“Звірства московитів у Лівонії”, 1561 рік

admin3

В с. Дем’янка Наддністрянська в полі виявлено предмет ззовні схожий на мінометну міну часів ІІ Світової війни

admin

Залишити коментар